10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriJurnalistul cunoscut drept "Mr Wimbledon" s-a stins din viață la vârsta de...

Jurnalistul cunoscut drept „Mr Wimbledon” s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani în timp ce acoperea evenimentul Australian Open

Mike Dickson, trimis special al Daily Mail la Melbourne, supranumit “Mr Wimbledon”, a murit la vârsta de 59 de ani, în timp ce relata de la Australian Open, a anunţat miercuri familia sa.

Un adevărat simbol al profesiei peste Canalul Mânecii, Dickson a lucrat pentru Daily Mail timp de 33 de ani, acoperind 30 de sporturi diferite şi călătorind în peste 50 de ţări.

“Suntem devastaţi să anunţăm că minunatul nostru soţ şi tată, Mike, s-a prăbuşit şi a decedat în timp ce se afla la Melbourne pentru Australian Open.

Timp de 38 de ani şi-a trăit visul acoperind sportul din întreaga lume. A fost un om cu adevărat minunat şi ne va lipsi foarte mult. Lucy, Sam, Ruby şi Joe”, a scris familia sa pe contul X (fostul Twitter) al lui Mike Dickson.

Poreclit “Mr Wimbledon” de către colegii săi, Dickson urma să împlinească 60 de ani la 27 ianuarie. El locuia în Wimbledon, la Londra. “Dickson era un jurnalist extrem de respectat şi admirat”, a scris Daily Mail. “Moartea sa îi va afecta profund pe colegii săi”.

“Dicko era tot ce îţi doreşti de la un corespondent: un vânător de ştiri genial, un scriitor excelent şi un prieten pentru atât de mulţi din sportul său. Lumea tenisului ni se va alătura în doliu. A fost un gigant al jurnalismului”, a declarat Lee Clayton, şeful secţiei sport a Daily Mail.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments