1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
EDITORIAL"La Canal 33 se discuta despre subiecte importante, ocolite de alte televiziuni"

„La Canal 33 se discuta despre subiecte importante, ocolite de alte televiziuni”

Cu mare bucurie, mă alătur celor care vă urează mult succes pe mai departe, la cât mai mulți cititori unici! Este o inițiativă excelentă, mai ales astăzi, când adevăratele subiecte care contează sunt băgate sub preș, iar fenomenul „Fakenews” este din ce în ce mai prezent.

Astăzi, când este din ce în ce mai legitimă întrebarea: Dacă este presa suficient de liberă încât să nu poată fi acuzată de servirea unor interese de natură politică sau economică, dacă sunt jurnaliștii suficient de independenți și echidistanți?

Eugen Teodorovici este invitat permanent al emisiunii Jurnal politic, realizată de Alexandru Răducanu si difuzată live, în fiecare vineri de la ora 12.00

Fiind unul din invitații permanenți ai emisiunii „Jurnal politic”, pot să spun cu toată convingerea faptul că sunt bucuros că mai există presă liberă în România! Am crezut și voi continua să cred în libertatea presei, în cei care își respectă meseria de oameni de presă, în cei care vor continua să apere libertatea de exprimare, într-o lume din ce în ce mai polarizată și izolată, care acceptă tot mai greu opinia celorlalți și refuză dialogul și forța argumentelor.

Felicitări, Canal33, succes echipei și lectură plăcută tuturor!

Eugen Teodorovici este fost ministru de finanţe al României, fost ministru al fondurilor europene si invitat permenent al emisiunii Jurnal Politic difuzat în fiecare vineri de la ora 12.00

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments