22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Liderii AUR, atac virulent la liderii partidelor din Alianța Dreapta Unită

Liderii AUR, atac virulent la liderii partidelor din Alianța Dreapta Unită

Partidul condus de George Simion își face noi „prieteni” pe scena politică. În lipsa șefului, George Simion fiind plecat puțin în SUA, unde participă la Conservative Political Action Conference – CPAC și îl aplaudă pe Donald Trump de i s-au înroșit palmele, vicepreședintele AUR Dan Tănasă iese la scenă cu un mesaj extrem de dur la adresa celor trei lideri ai partidelor care compun Alianța Dreapta Unită.

De parcă nu aveau destui „prieteni”, liderii AUR au identificat trei noi ținte

„Un nou trio-comic își face apariția pe scena politică. După trio-ul Iohannis, Ciolacu și Ciucă, acum își face apariția grupul Orban, Drulă și Tomac, trei indivizi care nu au făcut nimic la viața lor, deși au avut puterea în mâini.

Acum, pentru că nu au niciun fel de soluție pentru România, cum nu au avut nici când au fost la putere, vin și inventează subiecte pe care nu au fost capabili să le rezolve la guvernare”, este mesajul postat pe pagina de internet a celor de la AUR, mesaj semnat de către deputatul Dan Tănasă.

„Eliminarea pensiilor speciale este o poveste cu care USR tot îi amenință pe români din 2016. La rândul lui, Ludovic Orban era de mânuță cu Rareș Bogdan când promiteau că le vor elimina în 30 de zile. Eugen Tomac este exponentul ipocriziei – omul acesta ia pensie specială de la Parlamentul European, dar vine și face pe moralistul în România.

Cât timp s-au perindat pe la putere, liderii așa zisei Drepte Unite s-au prefăcut că elimină pensiile speciale. Acum, din opoziție, în an electoral, merg la Cotroceni să ceară referendum pentru eliminarea acestor privilegii. Sunt lipsiți de orice fel de idei, de orice fel de soluții”, continuă cu acuzațiile vicepreședintele AUR.

Postarea lui Tănasă continuă cu atacuri directe la liderii celor trei partide reunite în Alianța Dreapta Unită.

„Orban, ce ai făcut cât ai fost premier? Ai condus PNL-ul timp de patru ani, ești unul dintre ultimii dinozauri politici rămași pe la noi, ce ai rezolvat cu pensiile speciale? Nimic.

Drulă, ai fost la guvernare alături de PNL în 2020, dar ați fost preocupați de cum să furați mai mult în pandemie.

Eugen Tomac, tu ai fost și rămâi marioneta lui Traian Băsescu, cel care a tăiat pensiile și salariile românilor amărâți în 2009.

În loc să veniți cu tot felul de populisme prin care să îi amăgiți pe români, mai bine ați susține acele proiecte care cu adevărat elimină pensiile speciale. AUR propune o soluție simplă: pensiile speciale aflate în plată cu venituri lunare cumulate mai mari decât salariul președintelui țării, se vor impozita cu 90% partea care depășește salariul președintelui și care nu este bazată pe contributivitate”.

După cum îi cunoaștem pe cei de la USR, postarea vicepreședintelui AUR nu va rămâne fără răspuns și cu siguranță, în perioada următoare vom asista la un adevărat război mediatic între AUR și formațiunile de dreapta, ambii „combatanți” fiind la fel de vocali.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments