9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseMihai Trăistariu a mai cumpărat patru garsoniere în stațiunea Năvodari. Mai nou...

Mihai Trăistariu a mai cumpărat patru garsoniere în stațiunea Năvodari. Mai nou are zece!

Mihai Trăistariu, îndrăgitul artist care va împlini 44 de ani marți, 12 decembrie, are multiple motive de bucurie. Nu doar fiindcă își serbează foarte curând ziua de naștere, ci și din pricina faptului că a făcut un nou pas în cariera sa de antreprenor, una foarte tânără de altfel.

Cunoscutul artist muzical a declarat în exclusivitate pentru canal33.ro că a bătut palma pentru a cumpăra alte patru garsoniere în care își va aștepta, de la vară, noii clienți. Noile garsoniere se află tot la Năvodari, ca și primele șase.

Cele patru noi garsoniere îi vor scoate din buzunar peste 300.000 de euro, o sumă pentru care Mihai Trăistariu a decis să facă un nou împrumut bancar.

„Am decis să mă încumet să fac un nou împrumut bancar a cărui rată să se învârtă în jurul a 5.000 de euro, lunar. Am bătut palma cu o firmă de specialitate din București, iar de la vară nu voi mai avea șase garsoniere de închiriat turiștilor mei, ci zece!”, a precizat Mihai Trăistariu pentru canal33.ro.

El spune că noile achiziții sunt „un pas înainte” în dezvoltarea propriei afaceri, ce vor fi administrate chiar de către firma de unde le-a cumpărat.

„Nu voi mai avea avea eu bătaia de cap pe care o am de ceva ani cu primele șase. Adică, fără angajați, fără cărți de muncă, fără taxe mari de plătit la stat. În plus, cele patru noi garsoniere sunt la un nivel de confort cu totul aparte, cu spa și acces la magazine, ceea ce le va plasa și la un alt nivel al chiriei pe care cei interesați vor trebui s-o achite. Sunt însă sigur că vor fi bine primite!”, a precizat același Trăistariu.

Pe de altă parte, artistul a mai luat o hotărâre, aceea de a dubla capacitatea sediului Școlii sale muzicale de la Constanța: „În prezent, școala mea are două etaje, dar din vară va avea patru. La ultimul etaj voi face o cafenea, fiindcă simt că e potențial pentru așa ceva”.

Mihai Trăistariu a intrat în afaceri o dată cu declanșarea pandemiei din primăvara anului 2020, atunci când statul român, și nu numai, a îngrădit drastic activitatea soliștilor de muzică ușoară.

El s-a dovedit un antreprenor de succes, întrucât în mai puțin de doi ani a reușit să achite împrumutul inițial pentru achiziția primelor șase garsoniere. Iar acum speră să repete povestea, astfel încât la finele anului viitor sau în prima parte a celui următor să fie iar „un om liber” în raport cu băncile.

Mihai Trăistariu a renunțat definitiv și la ideea de a-și cumpăra un hotel pe litoral, fiind mai degrabă atras să facă acest pas, anul viitor, dar în zona montană.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments