10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseMoș Crăciun a ajuns deja la sediul Alianței Atlanticului de Nord!

Moș Crăciun a ajuns deja la sediul Alianței Atlanticului de Nord!

Moș Crăciun a trecut, în avans, și pe la sediul principalei alianțe militare a planetei, cea a Atlanticului de Nord. Nu se cunosc motivele pentru care cel mai celebru Moș al planetei a trecut cu mai bine de două săptămâni în avans pe la sediul NATO, dar e cert că cei din structurile militare ale lumii libere au aflat și l-au întâmpinat așa cum se cuvine. Mai ales că nu au lipsit cadourile!

Ca atare, a fost organizat un scurt moment de comuniune generală, la care au fost prezenți inclusiv cei doi lideri ai NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, și românul Mircea Geoană, secretar general adjunct. Ambii își vor încheia mandatul în toamna viitoare, un mandat care a fost deja prelungit din pricina operațiunii speciale a Rusiei în Ucraina, cea declanșată în februarie 2022.

„Ne apropiem de finalul încă unui an complicat, căruia credem că i-am făcut față cu brio, alături de o echipă excepțională.

Împreună cu Secretarul General, Jens Stoltenberg, am sărbătorit cu stafful internațional, civili și militari, fără de care Alianța noastră nu ar putea depăși toate provocările actuale”, a scris Mircea Geoană despre cele întâmplate pe pagina sa de Facebook.

În acest moment, cu un an înaintea organizării viitoarelor alegeri prezidențiale în România, Mircea Geoană e cel mai bine plasat candidat la funcția supremă în stat, potrivit unanimității sondajelor de opinie publicate deja pe acest subiect.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments