7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriInternMoșul a fost dur cu Sorinel Copilul de Aur: un an de...

Moșul a fost dur cu Sorinel Copilul de Aur: un an de închisoare, cu supendare, pentru că ar fi condus drogat

Manelistul ar fi condus pe raza județului Dolj, în luna ianuarie a acestui an, pe când se afla sub influența unor substanțe interzise, susțin procurorii. Sentința, pronunțată de judecătorii de la Tribunalul Dolj, nu este, însă, una definitivă.

Sorinel Copilul de Aur, la un pas de a ajunge după gratii.

Încă un manelist de top ajunge în fața judecătorilor după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. Cel care a călcat pe bec se numește Cristian Sorin Alecu, cunoscut publicului larg sub numele de scenă, Sorinel Copilul de Aur.

În prima lună a acestui an celebrul manelist a fost oprit în trafic, la un control de rutină efectuat de polițiștii din Dolj. În urma testării a reieșit că Sorinel conducea sub influența substanțelor interzise.

Ulterior, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în instanță.

În fața judecătorilor, în apărarea sa, Sorinel Copilul de Aur a venit cu o explicație puerilă. „Plecasem de la un club unde am cântat și cineva mi-a dat să beau un pahar, nu am refuzat că nu era frumos, probabil cineva mi-a pus ceva în pahar. Eu nu mă droghez”, a susținut manelistul în fața magistraților doljeni.

După sentința de ieri, Sorinel va trebui să sufle și în iaurt.

Ieri, magistrații de la Tribunalul Dolj l-au condamnat la un an de închisoare pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, dar cu suspendare. În schimb, timp de doi ani Sorinel Copilul de Aur este obligat să dea cu subsemnatul la serviciul de probațiune, să comunice polițiștilor orice schimbări în viața sa privată ( schimbarea domiciliului, de exemplu)  și să participe la programe de reintegrare socială.

„În baza art. 336 al. 2 C. Pen., cu aplic. art. 396 al. 1 şi 2 C. Pr. Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”…„În temeiul art. 91 al. 1 C. Pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, ce se calculează de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri”, se spune în soluția pronunțată de magistrații doljeni.  

În cazul în care se consideră nedreptățit și își susține în continuare nevinovăția, Sorinel Copilul de Aur poate contesta decizia de ieri la Curtea de Apel din Craiova.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments