10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriMutu a preluat conducerea tehnică a echipei CFR Cluj, înlocuindu-l pe Mandorlini

Mutu a preluat conducerea tehnică a echipei CFR Cluj, înlocuindu-l pe Mandorlini

Clubul CFR Cluj a oficializat numirea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor al echipei, înlocuindu-l pe Andrea Mandorlini.

Prin intermediul unui comunicat pe site-ul clubului din Superligă, s-a subliniat începutul unui nou capitol în care Adrian Mutu, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, va prelua conducerea tehnică la CFR Cluj. Gruia va deveni „acasă” pentru Mutu, iar clubul îi urează bun venit și mult succes în această nouă etapă.

Mutu, cu o vastă experiență atât ca fost mare jucător, cât și ca antrenor, vine să contribuie la menținerea performanțelor echipei CFR Cluj, care a obținut rezultate notabile în ultimii ani. Noul antrenor a avut ultima experiență la Neftci Baku.

În paralel cu această anunțare, clubul a informat că s-a încheiat colaborarea cu Andrea Mandorlini, care a revenit în iunie 2023 la CFR Cluj, petrecând 27 de meciuri pe banca echipei în această perioadă. Clubul a evidențiat recunoștința pentru munca depusă de Mandorlini și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat activitatea.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments