23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleNeversea 2024, o nouă seară de neuitat pe plaja din Constanța!

Neversea 2024, o nouă seară de neuitat pe plaja din Constanța!

Peste 73.000 de participanți au petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică până la răsărit la Neversea Beach, în sunetul unei muzici de neuitat.

Grasu XXL a avut un show de nota 10, unul îmbibat cu muzica sa cunoscută fanilor, dar și cu multă, multă emoție. El a cântat alături de public piesa dedicată fiicei sale, „Tu, Mărie!’’ și a fost emoționat până la lacrimi. A dus cu greu melodia până la capăt, cu tot ajutorul publicului. Ami a fost invitată special în timpul concertului.

play-sharp-fill

Dimitri Vegas a revenit la Constanța și a prezentat un set dinamic, puternic, energic care a energizat audiența. Asta în timp ce Tinie Tempah a adus hiturile sale, precum „Written in the Stars”, dar publicul s-a distrat foarte bine și cu Eric Turner, „Earthquake” cu Labrinth, „Girls Like” cu Zara Larsson, melodii ce au ținut sus tonul petrecerii de sâmbătă seara.

DJ Alok a prezentat un set special din care nu a lipsit „Made in Romania”, moment susținut de Emil Rengle și un grup de dansatori care au animat atmosfera. Același, Alok le-a arătat fanilor săi de la Neversea o piesă în premieră.

Cei prezenți au savurat fiecare minute petrecut pe plaja muzicii Festivalului Neversea

În stilul său nonconformist și ieșit din tipare, Salvatore Ganacci a bucurat iar publicul cu momente inedite, din care au lipsit de această dată întâlnirea cu stilul atât de la modă la români, cel al manelelor.

La rândul ei, Alina Eremia a spart gheața și a urcat în premieră pe scena Neversea cu un super show cu influențe pop rock, dar și cu hiturile care au consacrat-o, precum „În dreapta ta”, „Poartă-mă sau „Promite-mi”, ultima alături de Dirty Nano.

play-sharp-fill

În fine, cele cinci ediții precedente de festival muzical pe plajă, singurul de acest fel din Europa, în care peste 1.2 milioane de iubitori s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării se vor putea lăuda în curând cu noi recorduri.

Neversea, locul 23 în top 100 DJ Mag, a promis anul acesta cea mai caliente ediție de până acum datorită celor peste 100 de artiști prezenți în festival, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Iar promisiunea e foarte aproape să fie împlinită!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments