23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleNeversea 2024, un festival de muzică pe plajă fără egal! Antonia, Alex...

Neversea 2024, un festival de muzică pe plajă fără egal! Antonia, Alex Velea și Maluma, vedetele unei seri de neuitat!

Recorduri peste recorduri la Neversea! Organizatorii au anunțat pentru cea de a doua seară a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, peste 75.000 de fani prezenți la întâlnirea cu muzica.

E drept că dincolo de experiența cu totul ieșită din comun a întâlnirii cu energia celui mai mare festival european organizat pe o plajă, „chimia” dintre artiști și public e de departe ingredientul numărul 1.

Antonia, o apariție cu totul exotică indiferent de scena muzicală pe care urcă

Cuplul Antonia și Alex Velea, care însă nu au cântat împreună au deschis showul vineri seară, urcând în premiera pe scena acestui festival! Hiturile Antoniei precum „Vorbește lumea“, „Marabou“, „Jameia“, „Trika Trika“, dar și piesele lui Alex Velea  – „Când soarele răsare“, „Pierde vară“, „Din vina ta“ au energizat, dacă mai era nevoie, atmosfera generală, pregătind publicul pentru show-ul columbianului Maluma.

play-sharp-fill

Un cuvânt aparte pentru prezența Mayei, fiica Antoniei, pe scenă alături de Alex Velea și de dansatorii acestuia în piesa „Minim doi“, semn că în orice familie de artiști lumea vrea să predea ștafeta pe mai departe.

Cel mai așteptat moment al serii a fost show-ul superstarului columbian Maluma. Iubit de milioane de fani din întreaga lume pentru ușurința cu care creează amintiri pentru o viață întreagă celor care-l ascultă, columbianul și-a făcut timp pentru a vorbi despre bucuria de a fi pentru prima dată la Constanța în fața unui public atât de numeros. Melodiile care l-au transformat în cel mai iubit artist de reaggaeaton din lume au putut fi ascultate live pe plaja Neversea Beach. Printre ele au figurat „Felices Los Quatro“, „Hawai“, „Corazon“, „Vente Pa Ca“ și altele.

play-sharp-fill

Impresionat de numărul mare de oameni care au dansat și au imortalizat momentele de magie ale columbianului cu ajutorul propriilor telefoane mobile, Maluma a postat imediat după show pe Instagram o fotografie în care se vedea mare parte din publicul prezent la showul său, scriind emoțional un „Woooow! Din Medellin în România!”.

Noaptea de vineri a mai fost animată de către Don Diablo, unul dintre DJ-ii pe care publicul dorește să-l revadă la Neversea, un adevărat prieten al festivalului, Gordo, cel sosit prima dată pe scena Neversea, ba chiar alături de un invitat surpriză: Tinie Tempah, dar și Mahmut Orhan, revenit la Neversea și încheiind în stil mare o zi de succes și muzică pe malul mării.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments