22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Piedone deplânge absența lui Gabi Firea din bătălia pentru Primăria Generală a...

Piedone deplânge absența lui Gabi Firea din bătălia pentru Primăria Generală a Capitalei

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei și unul dintre candidații cu șanse la funcția de viitor edil-șef al Capitalei după alegerile din 9 iunie, a anunțat că pentru moment nu ia în calcul nicio negociere cu PSD, principalul partid politic al țării după 1990.

El a anunțat în seara zilei de miercuri, 20 martie, la Digi 24, că exclude orice fel de negocieri până la consumarea alegerilor locale.

„Dacă voi merge cu ei la negociere, asta se va întâmpla după ce voi fi primar general să văd dacă e necesar asta, în funcție configurația consiliului local, dacă le pun un viceprimar”, a scos în evidență cel supranumit Piedone condiționările posibile ce ar putea apărea după rezultatul final al voturilor. 

El și-a exprimat regretul și față de absența lui Gabi Firea de pe lista viitorilor candidați la Primăria Generală și l-a luat peste picior pe candidatul comun al PSD și PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu.

„Păi, îl vedeți pe vreodată domnul doctor Cîrstoiu fără mânuși sterile sau fără mască?”, s-a întrebat retoric Piedone în fața camerelor de televiziune. 

În altă ordine de idei, premierul Marcel Ciolacu a anunțat tot pe 20 martie că PSD și PNL vor face „alianță electorală pentru România”, după alegerile locale, fără a preciza pe ce durată se va întinde această structură.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments