18.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Piedone: „Finala se va da între mine și Nicușor Dan!”

Piedone: „Finala se va da între mine și Nicușor Dan!”

Actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, nu are dubii cu privire la identitatea viitorului edil general al Bucureștiului.

El a anunțat duminică seară, la una dintre televiziunile centrale că va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal, cel pe care îl și conduce de altfel.

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Puterii Umaniste, iar cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianță cu noi, Partidul Puterii Umaniste, sunt deschis, sunt și social și liberal. Am suportul electoratului, am suportul firului de iarbă, eu de acolo provin. Dai în mine, dai în fabrici și uzine, dai în clasa muncitoare. Mi-a venit rândul, mi-a venit rândul biologic datorită experinței mele în administrație publică locală”, a declarat cel cunoscut drept Piedone la B1 TV.

În opinia sa, marea finală se va da între el și actualul primar general: „Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal să își pună candidat comun sau posibilitatea să intre într-o alianță cu Partidul Puterii Umaniste. (…) Finala se joacă între mine și Nicușor Dan”.

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat intenția de a candida de la începutul lunii februarie, după ce în vara anului trecut partidul domniei sale precizase că o va sprijini pe Gabriela Firea din postura de candidat la Primăria generală.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments