10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriPresa europeană după ce Messi a câştigat la Gala FIFA The Best...

Presa europeană după ce Messi a câştigat la Gala FIFA The Best în faţa lui Haaland: Scandal!


Presa europeană critică victoria lui Lionel Messi la Gala FIFA The Best în fața lui Erling Haaland, calificând-o drept o „glumă de prost gust” și un „scandal”. Messi a câștigat trofeul pentru cel mai bun jucător al anului 2023, însă reacțiile au fost dure. Perioda de evaluare a performanțelor a inclus perioada 19 decembrie 2022 – 20 august 2023, în care Messi nu s-a remarcat semnificativ la Paris Saint-Germain.

Presă norvegiană, precum NRK și Dagbladet, descriu situația drept „un scandal”, iar Verdens Gang spune că „totul este greșit”. The Times denunță decizia drept „foarte ciudată”, susținând că Haaland ar fi trebuit să câștige. În Germania, Lothar Matthäus critica alegerea lui Messi, afirmând că „nu a câștigat niciun titlu important”.

Publicații spaniole, precum Relevo și AS, afirmă că Messi nu merită premiul, considerând că este o „anomalie” și o „discreditare”. AS califică Gala The Best 2023 drept „cel mai controversat din toate timpurile”. Marca notează că premiul pentru Messi este „o surpriză majoră” și subminează credibilitatea FIFA, declarând-o „marele perdant al serii”.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments