10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024PUSL îi acuză pe cei de la USR de „furt și impostură”

PUSL îi acuză pe cei de la USR de „furt și impostură”

Conducerea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) îi acuză pe cei din Uniunea Salvați România (USR) de hoție. Ei fac referire de un proiect legat de confiscarea averilor acumulate ilicit.

Potrivit PUSL, cei din USR promovează la nivel european o inițiativă cetățenească privind confiscarea averilor ilicite, proiect similar cu unul susținut în România de PUSL.

„Furtul, impostura și incompetența – coordonatele politicii pe care o face USR, inclusiv la nivel european. Pentru că nu poate veni cu ideile și soluțiile proprii, USR și-a făcut o practică din a fura proiectele altor partide politice, după ce în pandemie a furat din buzunarul românilor un miliard de euro. De acestă dată este vorba despre inițiativa cetățenească de confiscare a averilor dobândite ilegal, pe care PUSL a susținut-o și a promovat-o în România de mai bine de un an de zile și pentru care a strâns deja zeci de mii de semnături”, se arată într-un comunicat al formațiunii politice al cărei președinte executiv este Cristian Popescu Piedone.

„USR, deși are pretenții de partid politic, este doar locul unde s-au adunat impostorii și nulitățile cu aspirații de oameni politici, care nu au făcut nimic altceva decât să-i înșele pe cei care au avut încredere în ei și i-au votat”, se mai arată în comunicatul celor de la PUSL.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments