7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriRadu Drăguşin a trecut vizita medicală la Tottenham

Radu Drăguşin a trecut vizita medicală la Tottenham

Radu Drăguşin a efectuat vizita medicală la Tottenham, iar anunţul oficial al transferului fundașului român este aşteptat astăzi.

Documentele între Genoa şi Tottenham au fost semnate, fanii echipei Tottenham sunt bucuroşi de sosirea românului, ei subliniind în social media că joi este Ziua lui Drăguşin la Spurs.

La 21 de ani (va împlini 22 de ani la 3 februarie), Radu Drăguşin va fi al patrulea fotbalist care va juca la Tottenham, după Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

Suma de transfer în cazul lui Drăguşin ar fi de 31 de milioane de euro (26 de milioane de euro plus bonusuri), el urmând să devină cel mai scump jucător român, depăşindu-l pe Adrian Mutu, achiziţionat de Chelsea de la Parma în 2004 pentru 19 milioane de euro.

Radu Drăguşin a fost jucător al echipei Juventus Torino, care l-a împrumutat la Salernitana, Sampdoria şi Genoa, la formaţia genoveză fiind transferat în sezonul trecut.

El este şi component al naţionalei României, alături de care s-a calificat la Euro-2024.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments