7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriRadu Herjeu: „Olanda nu ne-a plăcut niciodată!”

Radu Herjeu: „Olanda nu ne-a plăcut niciodată!”

Propunerea ca România și Bulgaria să poată fi primite în spațiul aerian Schengen, ar putea fi o victorie foarte importantă pentru prestigiul național. Majoritatea conaționalilor noștrii este optimistă că România se îndreaptă încet, dar sigur către aderarea completă la Schengen, însă Radu Herjeu contrazice acest sentiment.

Experimentatul jurnalist și scriitor Radu Herjeu a fost invitatul lui Andrei Stoian în cadrul ediției de miercuri, 13 decembrie, a emisiunii Sfere de Interes, de pe Canal 33, unde au vorbit, printre altele, și de posibila aderare completă a României la spațiul Schengen.

Comentatorul Canal 33 este de părere că deși România a reușit să treacă de zidul pe care îl reprezenta Austria, Olanda va fi următorul obstacol, explicând că „noua alianță din Olanda (n.r. Party for Freedom, PVV) care virează puternic spre extrema dreaptă nu va vota niciodată pentru intrarea României și Bulgariei în Schengen”.

El a mai adăugat că Geert Wilders, liderul PVV, susținea inițial ieșirea Țărilor de Jos din Uniunea Europeană și că nu ar avea neapărat motive să aprobe asocierea Olandei cu România și Bulgaria.

„Să nu uităm totuși că Olanda nu ne-a plăcut niciodată!”, a precizat Radu Herjeu la „Sfere de Interes”.

Amănunte, vezi în videoclipul de mai jos cu Andrei Stoian și Radu Herjeu:

Urmărește „Sfere de Interes în fiecare luni și miercuri, de la ora 20.00 și marți, de la 13.00, pe Canal 33!

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments