8.5 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleSasu și Anessa, un duet nou pe piața muzicală românească

Sasu și Anessa, un duet nou pe piața muzicală românească

Sasu și Anessa, doi artiști ai tinerei generații, au decis să colaboreze în premieră pentru a da viață unui proiect musical. Potrivit Cat Music, „Ajutor” este numele single-ului lansat recent de către cei doi artiști.

Folosind elemente melodic techno, melodia a fost compusă de către Loredana Cavasdană alături de IVO și Sasu.

Sasu și Anessa s-au cunoscut anul trecut în cel mai potrivit moment, după cum susțin amândoi.

În „barca” muzicii e loc pentru toată lumea. Ăsta e și crezul lui Adrian Sasu și al Anessei / Sursă foto: Cat Music

„Pe Anessa am descoperit-o probabil în cel mai bun moment din evoluția proiectului. Am lucrat destul de mult la această piesă și a trecut prin mai multe faze de creație, ba mai mult de atât, am încercat mai multe voci feminine, însă la momentul în care am auzit vocea ei, am decis că ea trebuie să fie. Emoția din vocea ei, timbrul vocal, felul în care transmite…pur și simplu, perfect. Este exact ce îmi doream pentru acest proiect”, povestește DJ-ul, compozitorul și producătorul Adrian Sasu.

Pentru acest single, Sasu a pregătit șase versiuni, trei în limba română și tot atâtea în limba engleză, fiecare dintre ele având o variantă oficială, dar și Melodic Techno și LoFi. „Fiind DJ, mă regăsesc cel mai bine în varianta Melodic Techno, unde m-am putut exprima și din punct de vedere al orchestrației care susține piesa. Mai există varianta care aduce o notă comercială a melodiei, dar și una LoFi, iar fiecare dintre ele, atât în limba română cât și în limba engleză, are ceva unic”, adaugă Sasu.

Anessa știe cum să transmită emoția dincolo de scenă

„Într-un moment neașteptat, dar extraordinar de oportun, am primit șansa de a colabora la creația single-ului «Ajutor». Prima reacție la această veste a fost una profund emoțională, mai ales că mesajul piesei rezonează atât de puternic cu experiențele și sentimentele mele personale. Colaborarea cu Sasu, un artist de excepție și un om cu suflet mare, s-a transformat rapid într-o prietenie și un parteneriat, am învățat enorm de mult de la el”, spune la rândul ei, Anessa.

Din pasiune pentru muzică, Adrian Sasu a devenit DJ la vârsta de 15 ani, iar de atunci a lansat o mulțime de remixuri ale unora dintre cele mai mari hituri românești. Până acum, Adrian Sasu a colaborat și cu DJ SAVA pentru „No Lie”, dar și cu IVO pentru „Make Me Yours” și „No Lie”, ce transmit prin muzică și versuri un sentiment unic de libertate și de bucurie, în ton cu zilele toride de vară. Au urmat „Sticle Goale”, „We Le Le” și „Losing Battle”.

La rândul ei, pasionată de cultura japoneză și de filosofie, Anessa iubește muzica de când era doar un copil și tot de atunci nu ratează nicio clipă să cânte din suflet cu emoție.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments