14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Se anunță un nou candidat pentru prezidențiale: „Când mă uit în jur,...

Se anunță un nou candidat pentru prezidențiale: „Când mă uit în jur, parcă prind curaj”!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pierde teren chiar înainte de alegeri. Cu toate că George Simion este foarte activ pe rețelele sociale, eforturile sale de a constitui echipe solide în teritoriu au întâmpinat dificultăți. Nu doar în marile orașe au existat probleme, ci și în localități mai mici, unde liste întregi de candidați proveniți din alte partide au fost preferate în detrimentul celor care au activat în cadrul AUR.

Cum a ratat partidul lui George Simion bătălia pentru București înainte ca aceasta să înceapă și cât de pregătită este „oastea” acestuia pentru alegerile locale si europarlamentare, iată principalele subiecte ale discuției purtate de liderul AUR cu Ionuț Cristache, în emisiunea online „E adevărat?” cu Ionuț Cristache, difuzată în fiecare luni seara, de la ora 19.00, pe YouTube Canal 33.

George Simion a dat startul campaniei electorale prezentând clipul oficial de promovare al candidaților AUR. Președintele AUR le-a cerut oamenilor părerea și suportul lor în campania ce precede fiecare tur de alegeri.

Întrebat de moderatorul emisiunii cu privire la strategia pe care omul politic o va aborda în perioada alegerilor prezidențiale, acesta a recunoscut că ar fi dispus să candideze personal pentru postul de președinte al României.

Pe 16 iunie partidul AUR se reunește într-un mare congres în care își va desemna candidatul la alegerile prezidențiale. Dacă vor candida președinții de partid Ludovic Orban, Cătălin Drulă, Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, iau în calcul serios să candidez și eu. Da! Am 37 de ani, nu cred că am avut un președinte atât de tânăr, vorba lui Ion Creangă: «Când mă uit în jur, parcă prind curaj»”, a declarat George Simion.

Amănunte, în videoclipul de mai jos cu George Simion și Ionuț Cristache.

play-sharp-fill

Urmărește „E adevărat?” cu Ionuț Cristache, în fiecare luni, de la 19.00, pe YouTube Canal 33!

Andreea Diana Pavalache
Andreea Diana Pavalachehttp://canal33.ro
Absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, licențiată în Sociologie și Comunicare, Universitatea Transilvania din Brașov. A urmat programul de masterat Devianță socială și Criminalitate din cadrul Universității București. A făcut voluntariat timp de 2 ani de zile la televiziunea locală Nova TV din Brașov. Producător TV cu o experiență de 3 ani de zile în care a redactat și editat articole. Este pasionată de cărți și seriale. Pasiunea și angajamentul pentru industrie o definesc ca un profesionist dedicat.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments