23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Sfatul lui Victor Ponta către Marcel Ciolacu: „Auzi, gândește-te puțin înainte să...

Sfatul lui Victor Ponta către Marcel Ciolacu: „Auzi, gândește-te puțin înainte să sari în piscină, să nu scoată ăștia apa din piscină”!

Victor Ponta, fostul președinte al PSD, rămâne o voce exotică în spațiul politic românesc, în ciuda faptului că a făcut un pas în spate în ultima vreme.

Prezent în seara zilei de 23 iunie în studioul Antena 3, Ponta a vorbit despre șansele premierului Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale din acest an. În opinia sa, doi ar fi contracandidații actualului șef al pesedisștilor. E vorba despre George Simion și Mircea Geoană.

„Dacă va candida, Marcel Ciolacu cu siguranță intră în turul doi și are prima șansă. Dacă intră cu George Simion, a câștigat. Sunt foarte fericit dacă intră cu George Simion. Dacă intră cu Mircea Geoană, sunt fericit. Doi social-democrați în turul doi, unul dintre ei iese. Poate că se rupe blestemul anul ăsta și intră Ciolacu și câștigă, Doamne-ajută!”, a declarat Victor Ponta.

Apoi, a ținut să facă o precizare interesantă: „Dar, știți, eu nu-i vreau locul lui Ciolacu. Nici nu-s membru PSD, n-am cum să-i iau locul. Chiar îi vreau binele, am o experiență și când în jurul tău toată lumea zice ești cel mai bun, e bine să ai și pe unul care să zic < auzi, gândește-te puțin înainte să sari în piscină, să nu scoată ăștia apa din piscină, atât >!”.

Victor Ponta a fost desemnat la 18 august 2023 consilier onorific al premierului PSD Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale.

Funcțiile onorifice sunt neremunerate iar documentul de numire, semnat de Marcel Ciolacu, prevede explicit acest detaliu.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments