20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseSoarta lui Boloni pare decisă, după retrogradarea în liga a doua franceză

Soarta lui Boloni pare decisă, după retrogradarea în liga a doua franceză

Metz, formația pregătită de Ladislau Boloni a eșuat în tentativa sa de a rămâne pe prima scenă fotbalistă a Franței.

Ea a înfruntat-o duminică, 2 iunie, pe Saint-Etienne, pe teren propriu, în meciul retur din barajul de menținere / promovare în Ligue 1. În primul duel dintre cele două formații, disputat joia trecută pe „Stade Geoffroy-Guichard”, St. Etienne s-a impus în fața trupei pregătite de tehnicianul român cu 2-1. 

Returul a început cum nu se putea mai rău  pentru formația lui Boloni, pentru că Diallo a primit direct cartonașul roșu, pentru un fault dur. Lucrurile au mers însă perfect chiar și în inferioritate numerică, până în minutul 35. Camara și Mikautadze au marcat și la acest scor Metz își păstra locul în prima ligă. A urmat însă golul lui Petrot și povestea meciului a ajuns în prelungiri, după mai multe ocazii și faze tensionate.

Partida se îndrepta spre prelungiri, dar Wadji a dat lovitura în minutul 117. Loți Boloni a ajuns astfel în liga a doua, iar fanii i-au cerut de multe ori demisia antrenorului român!

„Ce ne-a lipsit azi? Un gol. A fost vorba de detalii, însă niște detalii care au făcut diferența. Nu voi face analiza acum pentru că în asemenea momente spui doar 50% din adevăr. Nu sunt prea multe de spus despre atitudinea jucătorilor mei, jos pălăria!”, a spus Laszlo Bolonim presei din Hexagon.

După eșecul cu Saint Etienne, antrenorul român a refuzat în mai multe rânduri să le răspundă jurnaliștilor francezi la întrebările legate de viitorul său. Se pare că o decizie în acest sens deja a fost luată, potrivit informațiilor apărute în presa din Hexagon. Boloni ar urma să fie demis de șefii lui Metz, iar despărțirea va fi oficializată zilele viitoare. Asta susțin cei de la L’Equipe, citați de Ouest-France. 

Dar decizia finală îi va aparține lui Bernard Serin, președintele echipei, care nu crede că Boloni mai poate promova a doua oară cu Metz, după ce izbutise acest lucru în sezonul 2022/2023. Rămâne însă de văzut!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments