14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Diverse„Stânca” Dwayne Johnson îi spune „adio” lui Joe Biden!

„Stânca” Dwayne Johnson îi spune „adio” lui Joe Biden!

Starul de cinema Dwayne „The Rock” Johnson a anunțat că nu va repeta și în 2024 sprijinul față de președintele american în exercițiu, Joe Biden.

În urmă cu patru ani, Johnson l-a susținut pe Biden în prima sa confruntare cu Donald Trump

De data asta însă, într-un interviu recent pentru Fox News, Johnson a spus: „Voi face asta din nou anul acesta? Răspunsul este nu! Îmi dau seama că voi merge la aceste alegeri, dar nu voi mai face asta”.

Dwayne „The Rock” Johnson nu a ascuns faptul că are propriile dileme politice, el fiind reprezentantul unui grup de centrul, „No Labels”.

Starul cinematografiei americane nu a respins discuțiile despre o eventuală candidatură pentru o funcție politică, dar a evitat să intre în amănunte. În 2021, după ce un sondaj a arătat sprijinul publicului, el a spus: „Nu cred că părinții noștri fondatori și-au imaginat vreodată un șase-patru, chel, tatuat, jumătate negru, jumătate samoan, băutor de tequila, care preferă să conducă camioane de tip pick-up, un tip purtător de rucsac care s-ar alătura clubului lor. Dar dacă se va întâmpla vreodată, aș fi onorat să vă servesc pe voi, ceilalți”, a precizat el.

Anul trecut, Johnson a indicat faptul că „partidele” au bătut la ușa lui.

 „Am fost cu adevărat uimit și fost foarte onorat. Vă voi împărtăși această mic secret: la sfârșitul anului, în 2022, am primit câteva vizite de la reprezentanții unor partide care mă întrebau dacă voi candida și dacă pot candida. Totul a fost foarte suprarealist pentru că nu acesta a fost scopul meu. Scopul meu nu a fost niciodată să devin politician. De fapt, sunt multe în politică pe care le urăsc”, a conchis același Dwayne „The Rock” Johnson.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments