8.5 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriSuma salarială solicitată de Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid

Suma salarială solicitată de Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe se află sub contract cu PSG până la finalul lunii iunie (n.r. 30), iar speculațiile despre destinația sa viitoare sunt strâns legate de Real Madrid. Mai mult, presa spaniolă dezvăluie și suma salarială pe care vedeta franceză o cere pentru a semna cu echipa de pe Santiago Bernabeu.

Reprezentat de mama sa, Fayza Lamari, Kylian Mbappe solicită un salariu brut de 100 de milioane de euro pentru a se alătura lui Real Madrid începând din vara acestui an. Jurnaliștii spanioli raportează despre negocierile intense desfășurate între mama atacantului și oficialii clubului madrilen.

Conform informațiilor furnizate de Mundo Deportivo, se discută despre un salariu net de 50 de milioane de euro pe care Mbappe îl cere, aducând în discuție salariile impresionante ale unor jucători precum Modric, Kroos și Alaba în vestiarul echipei galactice, aceștia încasând aproximativ 20 de milioane de euro net pe sezon.

Pe lângă salariul de 50 de milioane de euro net, mama lui Mbappe solicită și o primă de semnătură în valoare de 175 de milioane de euro. În eventualitatea în care transferul se va concretiza, întreaga sumă va ajunge în conturile familiei lui Mbappe, având în vedere că acesta va semna cu noua echipă ca jucător liber de contract.

Sursele menționate indică faptul că oficialii lui Real Madrid consideră aceste sume exorbitante și nu sunt dispuși să le accepte. Cu toate acestea, AS adaugă o notă importantă: Mbappe nu a exclus complet varianta de a rămâne la PSG, în cazul în care oferta madrilenilor nu va satisface financiar atacantul.

Până în prezent, PSG nu pare să fi prezentat o ofertă concretă lui Mbappe, fiind în așteptare pentru a clarifica dacă internaționalul francez intenționează să rămână în proiectul echipei antrenate de Luis Enrique. La 25 de ani, Mbappe are o cotă de piață evaluată la 180 de milioane de euro, conform Transfermarkt, și și-a desfășurat cariera la AS Monaco și PSG.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments