19.1 C
București
miercuri, 9 octombrie, 2024
spot_img
StiriLifestyleUniversul Prăjiturelei a revenit pe micile noastre ecrane!

Universul Prăjiturelei a revenit pe micile noastre ecrane!

Cel mai simpatic masterchef al micului ecran s-a întors! Mihaela Sava, cea cunoscută de multă lume sub numele ei de scenă, Prăjiturela.

Ea s-a lansat în lumea rețetelor culinare în 2012!

Prăjiturela și-a mărturisit de mai bine de un deceniu plăcerea „pentru tot ce înseamnă gust și simțire”.

Lucruri, care susține ea, i-au fost inspirate de către bunica Viorica, cea pe care a adus în prim planul emisiunilor sale culinare de mai multe ori, dată fiind importanță pe care aceasta a avut-o în multe dintre poveștile frumoase ale copilăriei și adolescenței vedetei de televiziune.

„Vacanțele mele de vară aveau miros de alivenci cu mentă, de gogoși și poale-n brâu, de fân proaspăt cosit, de tămâie și lumânări în duminici, la biserică. Aveau gust de mere necoapte, de cireșe de abia înroșite și cartofi noi prăjiți în untură. Se simțeau pe genunchii juliți în pomi sau < la furat de bob pe hotarul dintre arături >, în părul încâlcit < la baie, la Trotuș > sau pe nasul pârlit de soare. Vacanțele mele au fost cele mai frumoase”, declară și azi plină de iubire, la cei 33 de ani ai săi.

Mihaela Sava, pregătită să dezvăluie tuturor „comoara” pe care i-a arătat-o cândva Bunica Viorica

Prăjiturela nu a uitat că tot de la bunica a învățat să nu iasă din casă fără „să mă uit în oglindă, să mă îmbrac asortat și să fiu cochetă – < PrăjiStyle >”.

„Ea își asorta întotdeauna baticul cu restul hainelor, încălțările cu geanta, deși avea puține încălțări și și mai puține genți. Bunica era o femeie simplă, de la țară, care știa însă ce înseamnă bunul simț, fie el vestimentar sau civic. Bunica Viorica este și va fi modelul meu”, sună confesiunea aceleiași Mihaela Sava.

Prăjiturela dezvăluind tuturor rețeta de succes a merelor coapte

„Prăjiturela” a revenit din această toamnă la Paprika TV cu două noi emisiuni culinare. În fapt, două seriale.

„Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela” e cea care ne va muta istoria în lumea caldă și aparte a rețelor de odinioară, în fiecare weekend, de la ora 20.30. O jumătate de oră mai târziu, de la 21.00, avem întâlnire cu „De la fermă în farfurie cu Prăjiturela”, o producție ce vorbește despre originele ingredientelor și drumul acestora spre farfuria de acasă.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

LIVE