14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
EDITORIALVăleu, muică, dădu oculta cu praf saharian!

Văleu, muică, dădu oculta cu praf saharian!

Văleu, muică, fugiți, veni praful saharian peste noi! Dar ce zic eu, nu veni, fu aruncat direct peste noi de oamenii răi. Ăia care dau și cu dâre chimicoase pe cer sau bagă făină de greieri în mâncare.

Se umplu internetul (și nici nu vreau să-mi imaginez ce e prin piețe, pe băncile din fața curților sau blocurilor, în saloanele de coafură sau în părculețele de joacă) de ipoteze care mai de care mai pline de imaginație. Fotografii trucate cu avioane care deșartă tone de nisip peste un sat sunt rostogolite pe Facebook. Inițial am crezut că scopul e să râdem! Dar nu, 80% chiar cred că au intrat în posesia dovezii supreme și că e de datoria lor să o dea mai departe, să-i trezească și pe ceilalți. Circulă niște tabele din 2022 scrise în cehă de unde rezultă (spun cei care habar n-au de limba asta) că pulberea e plină de nichel. Și, după cum știe tot dacul, în Sahara nu e nichel, deci… Alții vorbesc despre imposibilitatea fizică a trecerii presupusului nisip peste munții care păzesc de milenii pământul nostru strămoșesc. Și-apoi se știe, colbul n-are picioare și nici nu înoată, cum a traversat el Marea Mediterană, Grecia și Bulgaria, ha? Toți sunt specialiști în chimie, fizică, meteorologie, mineralogie, climatologie, matematică și geografie. Concluzia cvasiunanimă e că la mijloc e o mână criminală care vrea… ce vrea ea?… să ne omoare. Ce n-am reușit să aflu e cine și de ce. Cine? Desigur, oculta mondială. De ce? Aici nu mi-e foarte clar, probabil pentru că toți ne invidiază că trăim în Grădina Maicii Domnului și, după cum se știe, dujmanii-mi poartă pică, că n-au valoarea mea, deci praful să se aleagă de mine și de națiunea mea! N-am găsit altă rimă.

Nasol trebuie să fie să fii un adept al teoriilor conspirațiilor. Să trăiești permanent cu groaza că cineva, nu spui ține, persoană importantă, e preocupat zi și noapte să inventeze noi torturi psihice și fizice special pentru tine. Că grupuri de oameni (sau reptilieni) își consumă neuronii, banii și timpul ca să te omoare. Sau, și mai rău, să te oblige pe tine, da, da, pe tine în mod special, să… ceva, orice. Oricât de aberant ar părea, oricât de irațional și hilar ar fi, tu trebuie să faci. Pentru că… habar n-ai de ce fac ei asta, dar nu contează, de fapt. Poate doar ca să se amuze. Din plăcerea diabolică de a se juca cu viața ta, de a te înrobi și de a te umili răspunzând comenzilor lor. Peste care domnește suverană teroarea frustrării neputinței tale, cel/cea care știi exact ce se-ntâmplă, vezi dincolo de perdelele de fum și de strategiile de manipulare, dar ești impotent în fața puterii lor absolute. Și te distruge faptul că degeaba strigi, nu te aude nimeni, sau prea puțini se lasă convinși de adevărul pe care numai tu îl vezi în toată splendoarea sa.  

Nu știu exact ce s-a-ntâmplat până acum câțiva ani, dar de atunci au vrut întâi să dea autism la copii prin vaccin. Apoi să teleghideze toată populația prin 5 G. Covidul a fost o invenție pentru a justifica reducerea populației globului. Tot prin vaccin, desigur. Masca avea antene prin ea, ca să știe Bil Gheiț unde ești în fiecare moment. Apoi, pentru că nu le-a mers cu toți, au trecut la schimbarea sexului la copii. Mai întâi prin propaganda care să-i convingă pe aceștia că se simt fetițe în corpuri de băieți, sau viceversa. Apoi prin filmele care-ți prezintă homosexualitatea ca pe ceva normal. Au interzis folosirea cuvintelor ”mamă” și ”tată”, ca să spele minorii pe creier și să cadă mai ușor pradă campaniei de distrugere a umanității prin modificările sexuale pe scară mondială care vor duce la infertilitate generalizată. Și, dacă nici așa nu merge, sunt gata să te oblige să mănânci viermi și gândaci. Care, se știe, printre alte efecte, îl au și pe cel al modificării ADN-ului.      
Mai nou, ai aflat cum ei vor să te oblige să renunți la banii cash, ca să te poată controla prin card. Vor ști exact când ți-ai luat chiloți. Și astfel… mă rog, știi tu ce vor face cu această informație. Apoi, dacă nu ești cuminte și le devoalezi public manțocăriile, te pedepsesc și-ți blochează cardul, înfometându-te. Sau folosesc casele self service din supermarketuri ca să te împiedice să iei mai mult de un litru de ulei pe lună. Numai cei cuminți și ascultători se vor mai bucura de banii câștigați cu sudoarea frunții lor. Cei nealiniați, cei inteligenți, cei care nu se conformează, care nu se lasă colonizați și controlați, cei ca tine, desigur, vor fi pedepsiți crunt. De curând te-ai prins, deși ei n-au vrut, dar tu ești deosebit, că vor să te oblige să trăiești în lagărele/ghetourile denumite pompos ”orașul celor 15 minute”. În care se vor întâmpla… vai, dar se sparie gândul de grozăviile la care vei fi supus/ă.        

Și pentru că nu le-a ieșit, tu nu te-ai lăsat păcălit și manevrat să faci ce vor ei, pentru că ești un spirit liber, moștenit de la strămoșii care mâncau numai bio și mureau sănătoși dacă nu piereau în luptele cu uriașii de sub Carpați, au trecut la soluția finală! Te reduc la tăcere, aruncându-ți nisip în cap și pe mașină.      

N-aș vrea, zău, să fiu în pielea și-n mintea ta. Da, mi-aș dori să fiu la fel de luminat ca tine, de clarvăzător, de posesor al adevărului și al adevărului din spatele adevărului, să am certitudinile tale și lumea să nu mai aibă niciun secret pentru mine.      
Dar știu că sunt un om slab și nu aș supraviețui singurătății chinului cumplit de a fi tu.

Radu Herjeu
Radu Herjeuhttp://canal33.ro
Jurnalist cu peste 23 de ani de experienţă în presa scrisă, radio şi televiziune, premiat cu Diploma „Distincția Culturală” al Academiei Române, fost membru al Consiliului National al Audiovizualului şi fost lector universitar la Facultatea de Jurnalism-Filosofie din cadrul Universităţii Spiru Haret, Radu Herjeu este dramaturg şi autor a 8 volume de versuri, dramaturgie, publicistică, analize şi interviuri.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments