16.7 C
București
joi, 23 mai, 2024
Google search engine
StiriInternViorica Dăncilă: „Există un război româno-român. România este foarte dezbinată”

Viorica Dăncilă: „Există un război româno-român. România este foarte dezbinată”

Viorica Dăncilă, în calitate de Președinte al Partidului Națiune Oameni Împreună a organizat zilele trecute o „masă rotundă” în Parlament, cu tema „Uniți pentru Pace”, în parteneriat cu Asociația Forum România.
La eveniment au fost prezenți lideri și analiști politici, cum ar fi: Teodor Meleșcanu, Eugen Teodorovici, Adrian Severin, Viorel Isticioaia-Budura și H.D. Hartmann.


Invitați în Ediția Specială de marți, cu Alexandru Răducanu, la Canal 33, fostul Prim Ministru al României, Viorica Dăncilă, alături de fostul Președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu, au dezbătut subiectele care au captat atenția publică în ultimele zile.


Fostul premier a declarat că se așteaptă la un interes mai mare, pe viitor, pentru dialogul între partide: „Din păcate există acest comportament, în care avantajul electoral este mai important decât proiectele pentru țară! Am invitat toți liderii partidelor politice parlamentare, foști președinții, am discutat cu dânșii, dar nu au fost în țară.”

Participanții la convenția NOI, prezenți la evenimentiul „Uniți pentru pace” / Sursa foto: partidulnoi.ro


Conflictele de lângă graniță sunt un motiv de îngrijorare pentru România, însă Viorica Dăncilă consideră că anumite aspecte din societatea noastră ar trebui să ne preocupe la fel de mult.


Președintele NOI a adus în discuție elementele separatoare actuale din societatea românească: disputa între stat și privat, generația tânără și pensionari: „Dacă nu este înțelegere, nu putem vorbi de progres. Trebuie să luptăm pentru pace între noi, pentru că vedem că există un război româno-român, vedem că România este foarte dezbinată, există o dispută între cei care care lucrează la stat și cei care lucrează în domeniul privat, între societățile private și cele de stat, între generația tânără și pensionari.

Viorica Dăncilă, fost lider al Partidului Social Democrat, a fost Prim-Ministru al României în perioada ianuarie 2018-noiembrie 2019.

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments