18.3 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Diverse20 de mini-centrale termice în București, noua găselniță a lui Nicușor Dan

20 de mini-centrale termice în București, noua găselniță a lui Nicușor Dan

Primăria Generală a Capitalei a decis să facă un pas în plus în tentativa sa de a îmbunătăți serviciul centralizat de încălzire.

„Achiziționăm 20 de mini-centrale termice pentru a fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienți. Compania Municipală Energetica Servicii a lansat în SEAP procedura pentru achiziția unor capacități modulare de producere de energie termică (tip container) pentru rețeaua de termoficare”, a scris joi, pe contul personal de Facebook edilul general al Bucureștiului, Nicușor Dan.

În opinia sa, achiziţionarea celor 20 de capacităţi modulare „va asigura furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare”.

Centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6.

Potrivit mesajului postst de Nicușor Dan, anunțul din SEAP poate fi consultat accesând linkul de mai jos:

https://www.e-licitatie.ro/…/c-notice/v2/view/100175042.

Operatorii economici interesați trebuie să depună ofertele până pe data de 23 februarie 2024.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments