35.9 C
București
sâmbătă, 20 iulie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCe facem în weekendul 26-28 ianuarie?

Ce facem în weekendul 26-28 ianuarie?

Ce facem Vineri, 26 ianuarie?

Până pe 31 ianuarie puteți merge la Muzeul de Arta Imersivă (Mina) la expoziția Gustav Klimt, producție multimedia care cuprinde peste 60 dintre cele mai cunoscute opere ale celebrului artist, din întreaga sa activitate, opere expuse în muzee din toată lumea. Printre acestea se numără „Doamna cu Evantai , „Sărutul”, considerată o comoară națională a Austriei și „Doamna în Aur”, cea mai reprezentivă lucrare a perioadei de aur a sa. Prețul unui bilet în cursul săptămânii este de 50 de lei.

În materie de teatru de la ora 19:00 la teatrul Notarra, se joacă spectacolul „A douăsprezecea noapte sau Noaptea Magilor” , o poveste despre iubire și iluzie, cea mai frumoasă comedie romantică, un joc de-a timpul , de-a spațiul și de-a identitățile. Din distribuție fac parte actorii Lucian Ghimiși, Cerasela Iosifescu, Dan Bordeianu și alții.Prețul uni bilet pornește de la 52 de lei.

De la 21.30 vă puteți delecta cu melodiile celor de la Directia 5, în concertul live „Senzitiv” la Hard Rock Cafe.Prețurile încep de la 128 de lei.

Ce facem sâmbătă, 27 ianuarie?
Încă de dimineață putem merge cu cei mici de la ora 11:00 să vizionăm împreună „Micul Prinț” la Unteatru. Atât copiii cât și adulții vor fi fascinați de păpușile în mărime naturală, într-un spectacol inspirat din poate cea mai frumoasă carte a copilăriei scrisă de Antoine de Saint-Exupery.

Sursă foto: www.foto-solomon.com

Încă de vineri se deschide cel mai mare târg de nunți din București, așadar dacă urmează să ai fericitul eveniment , în weekendul 26-28 poți merge la Palatul Parlamentului pentru a profita de cele mai variate și mai avantajoase oferte. Biletele se găsesc pe iabilet.ro și există posibilitatea de a-ți achiziționa un abonament pentru toate cele 3 zile.

De la ora 20.00 trupa „Omul cu șobolani” revine în club Fabrica să înceapă 2024 cum se cuvine, dar mai ales să anunțe că ușor, ușor vor reveni cu un album nou. Prețurile încep de la 70 de lei, le puteți găsi online, dar se pot achiziționa și la fața locului.


Ce facem duminică, 28 ianuarie ?
De la ora 20.00 cei de la „Alternosfera” vă invită la primul lor concert la Sala Palatului. Prețurile încep de la 127 de lei.

Este mereu o idee bună să-ți închei săptămâna cu o porție de râs, așadar Club 99 vă așteaptă de la ora 17.00 la Stand-up Comedy. Pe scenă vor urca Maria Popovici, Mincu și Banciu. Prețul unui bilet este de 65 de lei.

Tot de la ora 20.00, dar în altă parte a Bucureștului, sunteți invitați la primul mare concert de rap din clubul Quantic din 2024, unde vă așteaptă nu mai puțin de 17 artiști hip-hop, alături de Sișu. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments