1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
Comunicate de presaPartidul Umanist Social Liberal candidează pe cont propriu la alegerile din anul...

Partidul Umanist Social Liberal candidează pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024

Partidul Umanist Social Liberal a decis să meargă pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024

Membrii Biroului Executiv Național al Partidului Umanist Social Liberal s-au reunit vineri la Arad, continuând seria de ședințe ce se desfășoară în filialele județene din toată România.

Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal a decis cu largă majoritate să meargă pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024. De asemenea, umaniștii și-au propus să obțină la alegerile de anul viitor minimum 7% din voturile românilor.

„Anul viitor vom intra în lupta politică pe liste proprii, prin propriile forțe și pe propriile picioare. Pentru a atinge acest obiectiv e nevoie de multă muncă, iar succesul ne va asigura un rol determinant în structurile administrative ce vor guverna țara pentru viitorii patru ani. PUSL are politici publice bazate pe valorile sale, pe valori și principii umaniste. Trebuie doar să spunem și să demonstrăm românilor că avem grijă, că avem soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru viața de zi cu zi a tinerilor și seniorilor noștri. Și îi vom convinge pe români! Pentru că avem demnitate, onoare și curaj!”, a declarat președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone.

Sursa: Partidului Umanist Social Liberal – Reuniune Arad 03.11.2023

De asemenea, Biroul Executiv a luat act de înscrierea primei filiale a Partidului Ecologist Român în PUSL. Filiala PER Arad este prima, vor urma și alte filiale, iar în perioada imediat următoare vor fi surprize și de la alte partide.

„Obiectivul politic al organizației PUSL Arad este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor. Pentru asta, PUSL Arad are ușile deschide spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județul nostru”, a declarat Lia Ardelean, liderul organizației PUSL Arad. La rândul său, vicepreședintele PUSL, Simona Man s-a arătat optimistă în privința faptului că mai multe filiale ale Partidului Ecologist se vor alătura umaniștilor în perioada imediat următoare.


Sursa: Partidului Umanist Social Liberal – Reuniune Arad 03.11.2023

Tot în ședința de astăzi, Biroul Executiv a aprobat înființarea Departamentului pentru Credință, Cultură și Educație. Departamentul a fost înființat din nevoia de a promova valori esențiale pentru societate și va fi coordonat de Marius Ciprian Pop, teolog, doctor în Etnografie și Folclor.

„Dragostea de neam, de țară și de valorile spirituale cum sunt credința, cultura și educația reprezintă o veritabilă obligație morală. Când ți se oferă cadrul necesar și sprijinul pentru a împlini această datorie sfântă, dacă ești conștient de menirea ta de creștin și de român, nu poți să nu te implici. Și asta vreau eu să fac acum prin coordonarea acestui departament”, a declarat Marius Ciprian Pop.

Sursa foto: Partidului Umanist Social Liberal – Reuniune Arad 03.11.2023

O altă decizie importantă a fost înființarea Clubului Oamenilor de Afaceri ai PUSL.

„Scopul Clubului Oamenilor de Afaceri este de a dezvolta și promova proiecte antreprenoriale locale, cu capital românesc. Vom aduce împreună, printr-o platformă online gratuită, oamenii cu inițiativă, să se cunoască, să deruleze colaborări, să facă afaceri bune și să contribuie la bunăstarea comunităților proprii, investind și susținând domenii precum sănătate, educație, formare profesională, cultură, turism, mediu înconjurător”, a declarat fondatorul Clubului, europarlamentarul PUSL, Maria Grapini.

Veronica Diac
Veronica Diachttp://canal33.ro
A preferat întotdeauna să facă munca „nevăzută” a unei redacții jurnalistice, cea de documentare, extrem de prețuită și de căutată atunci „când îți arde buza”, dar care îl lasă mereu în umbră pe autorul ei. E specializată în relația presei cu instituțiile bancare, de asigurări sociale și de sănătate, dar și pe spinoasa problemă a pensionării. Pasiunea ei cea mare e însă să scrie povesti urbane despre locuri și personaje care au făcut cândva „istorie”!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments