10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 13/33 Voucher pentru tinerețe fără...

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 13/33 Voucher pentru tinerețe fără bătrânețe

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 21 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

Experiență de răsfăț

Sărbătorile pot fi aglomerate și stresante, iar un tratament la salon oferă o pauză binevenită de la agitația specifică sezonului. Este o modalitate de a oferi persoanei dragi timp pentru ea și pentru pentru a se relaxa într-un mediu plăcut.

O pauză de la rutină

Un tratament la salon poate fi un cadou ideal pentru Crăciun pentru că oferă o experiență de răsfăț personalizată, demonstrează atenție și grijă, oferă o pauză binevenită de la rutină și aduce bucurie și beneficii tangibile. Este o modalitate minunată de a arăta persoanei dragi cât de mult îți pasă de ea, oferindu-i ocazia să se destindă și să se simtă minunat în pielea sa.

Sentimentul de grijă și de apreciere

O astfel de atenție specială demonstrează că îți pasă de bunăstarea și fericirea persoanei căreia i-o oferi. Este un cadou care transmite un mesaj puternic de apreciere și grijă.

10/33 Tratamente estetice Blooms Beauty

Viziune

Atipic, elegant și minimalist, salonul Blooms Beauty este special adaptat celor 4 servicii oferite la un standard ridicat de calitate și siguranță. Pentru că intimitatea și confortul clientelor sunt două aspecte extrem de importante, tratamentele se fac doar cu o programare inițială, unde vei fi doar tu împreună cu una dintre esteticienele salonului. Performanța, specializarea timp de 18 ani pe un anumit domeniu și calitatea serviciilor îl fac să fie atât de apreciat.

Garanția calității

Spre deosebire de alte saloane, Blooms Beauty s-a specializat doar în micropigmentare, epilare definitivă laser, FaceLift HIFU și microdermabraziune. Esteticienele execută zilnic aceleași proceduri, au un bun control al aparaturii și o vastă experiență în consiliere și execuție, rodul a sute de proceduri efectuate.

Performanța

În construirea portofoliului de servicii a existat mereu o colaborare doar cu branduri de renume internațional pentru a atinge calitatea dorită. Pregătirea esteticienelor, aparatura și consumabilele folosite în salonul Blooms Beauty sunt asigurate de companii de top din Germania și Italia.

Cadou pentru cititori

Pentru că sunteți cititori fideli ai site-ului avem și o surpriză pentru voi. Vă oferim un voucher Blooms pe care îl puteți folosi la una dintre cele 4 proceduri care se realizează în cadrul salonului: tratamente faciale, epilare definitivă, Hifu și tatuaje cosmetice.

*Programările se pot face pe site-ul Blooms.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon: 0788 097 595 (specificând codul: Happy Canal 33)

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments