10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 15/33 Produse organice de înfrumusețare

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 15/33 Produse organice de înfrumusețare

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 19 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

Produsele antiaging sunt adesea asociate cu calitatea și cu răsfățul. Un kit de cosmetice de din ingrediente atent alese poate oferi o experiență de lux în rutina zilnică de îngrijire a pielii, ceea ce îl face un cadou potrivit pentru ocazii speciale precum Crăciunul.

15/33 Cosmeticele Bioas by Anca Serea

O familie frumoasă, cuplul Anca Serea și Adi Sînă, și-a dorit să aducă elemente din stilul de viață pe care îl îmbrățișează, care se bazează pe elemente cât mai simple și mai aproape de natură, menite să vină în sprijinul celor cărora își doresc să folosească produse de îngrijire din ingrediente bio, de calitate. În catalogul de produse se regăsesc cele destinate îngrijirii pielii, părului și a corpului pentru a te ajuta să fii frumoasă din cap până-n picioare.

Kit retinol colecție aniversară

Noua colecție BioAs Pure din ingrediente organice conține 3 pași esențiali pentru un ten sănătos, luminos și fără riduri: crema de față cu retinol, crema de ochi și serumul anti-aging cu retinol.

Timpul uneori joacă împotriva noastră, iar semnele trecerii anilor se pot resimți pe chipul nostru. Retinolul este unul dintre cele mai recunoscute ingrediente pentru proprietățile sale și pentru rezultatele vizibile.

„Am fost întotdeauna preocupată de sănătatea mea și a celor din jur. Avem grijă să mâncăm sănătos, să facem mișcare și încercăm, pe cât posibil, și să alegem produse de îngrijire a pielii și a părului non-invazive, din ingrediente cât mai naturale. Ca mamă și soție, dar mai ales ca femeie, știu cât de importantă este aprecierea celor din jur, dar mai ales să fii bine tu cu tine.

Când faci alegeri de care ești mulțumit, ai și un chip liniștit, pentru că te simti în siguranță știind că ai făcut ce puteai mai bun. Frumusețea exterioară este de fapt strâns legată și de cea interioară”.

Folosesc foarte des kit-ul cu retinol, tocmai pentru că îmi doresc să fiu atentă cu ridurile mele și să le estompez cât mai mult posibil. Am creat o formulă minune, care dă rezultate în doar câteva săptămâni. Mă bucur că și după 40 de ani pot să am un ten luminos și sănătos! Ai grijă și de tine”, este îndemnul Ancăi Sînă Serea”.

Kit pentru un bronz sănătos

De asemenea, un cadou potrivit pentru perioada sărbătorilor poate fi și un bronz sănătos, organic.

Autobronzantele oferă un bronz natural fără expunerea la radiații UV nocive.

Aceasta poate fi o opțiune bună pentru cei care doresc să obțină o culoare plăcută a pielii în sezonul rece, fără a expune pielea la soare.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments