10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 20/33 Accesorii gravate

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 20/33 Accesorii gravate

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 14 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

20/33 Accesorii gravate

Mai mult decât gravuri, povești!

În fiecare zi, în atelierul Gravează Povestea Ta, zeci de povești sunt transformate în bijuterii de suflet care stârnesc zâmbete atunci când sunt privite. Până să ajungem, însă, cel mai mare atelier de bijuterii gravate din România, cu peste 100,000 de povești personalizate, Gravează Povestea Ta a început să existe din pasiunea pentru brățări originale cu șnururi colorate a Irinei Călescu, acum 12 ani.

Bijuteriile gravate cu foto sau text sunt întotdeauna calea spre un cadou perfect. Site-ul graveazapovesteata.ro oferă o varietate de idei de cadou pentru el sau pentru ea, idei minunate de cadou pentru cuplu sau un cadou delicat pentru un bebe. Realizate manual, cu atenție și migală, ne preocupăm de fiecare detaliu al bijuteriilor și încercăm să le transformăm în piese unice de suflet care spun povești. Brățări, coliere, pandantive, cercei, verighete, brelocuri, chokere gravate cu foto și text, din aur de 14K alb sau galben, argint 925 Premium sau argint placat cu aur sunt făurite în fiecare zi în atelierul nostru pentru a crea cadouri personalizate ce nu vor fi uitate ușor.

Colier cu perle, biluțe și bănuț Argint, gravat laser

Colierul cu perle, biluțe și bănuț de 19 mm din argint, gravat laser 4life cu poză este o bijuterie ce poate deveni preferata ta, datorită poveștii spuse prin personalizare. Poartă alături de tine o amintire frumoasă sau chipul unei persoane dragi. Gratuit, ai posibilitatea de a gravq acest element și pe verso cu un mesaj de suflet. Perlele de cultură sunt un puternic simbol al feminității și al purității. Se evidențiază prin luciul lor profund și radiant, precum și prin forma și dimensiunea lor ușor diferită, ceea ce oferă bijuteriilor unicitatea și naturalitatea spre care orice femeie tinde.

Brățări magnetice cuplu Argint, șnur gros și plăcuțe, personalizate

Surprinde-ți partenerul cu brățările magnetice pentru cuplu cu șnur gros și plăcuțe de 33 mm din argint, personalizate cu un mesaj de suflet și bucurați-vă de accesorii unice, create special pentru voi.

Pentru un plus de originalitate, gratuit, acum poți grava aceste elemente și pe verso cu un text drag.


Brățară bărbătească șnur împletit, biluțe și gravură cu poză

O altfel de bijuterie, o brățară cu biluțe din argint 925 și bănuț 22 mm din același material, ce va fi personalizată cu o poză dragă.

Această bijuterie deosebită este cadoul perfect pentru bărbatul drag din viața ta. Gratuit, ai posibilitatea de a grava acest element și pe verso cu un mesaj de suflet.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments