10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 21/33 Broșă fantezie

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 21/33 Broșă fantezie

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 13 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

Raluca Buzura este cunoscută pentru designurile sale creative și inovatoare. O broșă din colecțiile sale care au cucerit întreaga lume, oferită în dar de Crăciun, poate reprezenta un cadou unic și original, ce se va remarca cu siguranță în colecția de bijuterii a persoanei care o primește.

21/33 Broșă fantezie Raluca Buzura

Raluca Buzura a urmat cursurile Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, secția cermica-sticlă-metal. Începând cu 2009, centrul de interes devine designul de bijuterie contemporană. În viziunea ei, bijuteria este o traducere a trăirilor personale în porțelan încercând în timpul acestui proces să șterg urmele, printr-o simplificare ce frizează granițele dintre real și abstract, într-un vârtej de forme și cascade de texturi din care se întrevăd flash-uri de auriu. Raluca este și câștigătoarea premiului Autor Awesome Award pentru colecția “Specii dispărute”, în cadrul târgului AUTOR 2018.

Broșa „She’s divine”

Astăzi este despre ea și lumea ei interioară. Ea este originea vieții, este abundența și fertilitatea, este dorința și pofta, este venerată, este durerea și plăcerea, este delicată, dar poate fi furtuna, are sute de nume și semnificații, este o floare, un piersic, o cochilie, este triunghiul și delta, pământul sau o barcă a cerului; este complexă și complicată, este pură și păcătoasă, este un tabu cultural, este asuprită și acoperită, este puternică dar totuși vulnerabilă…ea este frumoasă. Nu doar azi, ci în fiecare zi este despre ea.

Această broșă este din porțelan acoperit cu glazură transparentă, ars la o temperatură înaltă de 1250 de grade, decorat cu detalii de aur coloidal, asamblat pe un suport de piele artificială albă, sistem de închidere realizat din alamă și oțel.

YouTube player
Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments