10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 25/33 Simbolul rafinamentului

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 25/33 Simbolul rafinamentului

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să își facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 9 zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul în fiecare zi, care vă vor inspira să alegeți daruri care nu doar încântă simțurile și destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

Bijuteriile de calitate, în special cele create de designeri renumiți, pot avea potențialul de a crește în valoare în timp. Așadar, o astfel de broșă poate fi nu doar un cadou frumos, ci și o investiție în artă.

Broșă Crizantemă alb cu auriu by Daniela Cățoi

Broșă lucrată manual din porțelan, decorată cu aur coloidal. Produs unicat, de un rafinament aparte.

Daniela Cățoi un designer de bijuterii din porțelan, din București. Are o educație artistică, deținând o licență (2010) și un masterat (2013) în Grafică la Universitatea Națională de Arte din București. Imediat după încheierea studiilor, Daniela a lucrat ca profesor de artă cu normă întreagă pentru educație secundară. În 2013, a început să colaboreze cu Palatul Național al Copiilor din București, unde a predat ceramica de la început, precum și pictura pentru o perioadă. Odată cu această schimbare profesională, Daniela și-a concentrat cariera artistică în domeniul ceramicii, în special a porțelanului, studiind și experimentând ca autodidact diverse tehnici, finisaje, compoziții, etc.

Lucrările Danielei se concentrează în principal pe natură, cu o atenție la mici detalii adesea neobservate ale elementelor naturale, structurilor și texturilor. Lucrările sale sunt în întregime realizate manual din porțelan, combinate cu pigmenți, lustre și aur coloidal. Procesul de creație este susținut în întregime de o documentare fotografică serioasă sau de o experiență personală sensibilă.

Focusul principal este studierea și dezvoltarea unor noi forme de bijuterii contemporane din porțelan, folosind teme din lumea fascinantă din jur. Scopul ei este de a le explora pe deplin pentru a atrage cât mai multă atenție posibil asupra frumuseții sublime și pure a naturii în stare brută.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments