10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 27/33 Cadou pentru menținerea frumuseții...

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 27/33 Cadou pentru menținerea frumuseții naturale

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să își facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 7 zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul în fiecare zi, care vă vor inspira să alegeți daruri care nu doar încântă simțurile și destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

27/33 Pachet promoțional „All I want for Christmas”

cadouri iscusite

Un cadou inedit și tot ce poate să își dorească o femeie! Alege să dăruiești toate produsele de îngrijire Girls Own Cosmetics, pentru a-i oferi experiența supremă. Pachetul conține: apă micelară cu aloe vera și albastrele, cremă hidratantă de zi, cremă regenerantă de noapte, cremă de ochi anti-gravitațională, plasturi din hidrogel pentru ochi, mască din hidrogel pentru buze, loțiune de corp cu particule strălucitoare, bronze booster cu particule strălucitoare, cremă de corp Monoi, bentiță de skincare.

Produsele vin ambalate într-o cutie de carton premium, de culoare roz, imprimată cu logo-ul brandului Girls own cosmetics, pentru ca tu să nu ai nicio altă grijă în afară de a-l dărui!

Povestea brand-ului Girls own cosmetics

Identitatea brandului Girls Own Cosmetics este înrădăcinată în conceptul de femeie puternică ce își cunoaște atuurile și știe că poate cuceri lumea cu propriile forțe. Eforturile se concentrează în jurul scopului de a-i oferi acesteia uneltele necesare pentru a-și pune în valoare frumusețea naturală cu care a fost înzestrată, prin introducerea unor formule nu doar inedite, ci şi eficiente.

În spatele unui brand dedicat frumuseții nu se putea afla decât un artist

Pasiunea mea pentru cosmetice și zona de îngrijire s-a născut încă din copilărie, mama mea fiind farmacist. De la ea am învățat cum se pot îmbina ingredientele si am fost mereu fascinatã de cunoştintele care vin la pachet cu aceastã meserie. Am crescut descoperind prin intermediul mamei, micile secrete ale naturii şi ale ştiinței şi am învãțat cã pentru orice problemã existã o soluție. Poate fãrã sã îmi dau seama, admirația pentru ce ieşea din mâinile ei a reprezentat startul unei provocãri pe care mi-am impus-o mai târziu in viațã: sã am propria mea cremã. Cred că nu numai meseria de artist, care prin prisma ei te plaseazã constant în atenția tuturor, ci simplul fapt de a fi femeie, m-a facut sã dezvolt un interes deosebit pentru îngrijirea corectã a pielii.

Cu timpul, mi-am dat seama că singurul mod în care puteam găsi crema perfectă, care să conțină toate elementele de care pielea avea nevoie, era să o creez chiar eu. Aşa a aparut primul produs – crema hidratantã de zi, un produs în compoziția cãruia am ales ingrediente în care cred şi asta datoritã faptului cã s-au dovedit cu adevarat magice de-a lungul timpului. Mi-am dorit sã îmi folosesc experiența în beneficiul tuturor femeilor, din iubire pentru frumusețe şi feminitate. Femeile puternice se pun în valoare una pe alta! Astfel, Go Beautiful este îndemnul meu pentru toate femeile de a-şi pune în evidențã frumusețea naturalã, dar şi mijlocul prin care pot face acest lucru. Ȋn plus, este primul pas dintr-un lung drum pe care îl voi parcurge în acest sens”, a mărturisit Lora pe site-ul său de cosmetice.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments