1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
Diverse600.000 de colete în cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului...

600.000 de colete în cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului în curs!

600.000 de colete vor fi pregătite să fie livrate românilor în data de luni, 13 noiembrie. Aceasta ar putea fi noul record național, stabilit în perioada cea mai aglomerată din an, cea de Black Friday.

Preluată de la sărbătoarea americană a zilei cu cele mai mari reduceri de preț, Black Friday e marcată în mod diferit la noi, față de modelul care a inspirat-o. 2011 a fost primul an în care a existat un eveniment de tip Black Friday și la noi.

Tradiționala zi a cumpărăturilor va fi marcată anul acesta vineri, 10 noiembrie, iar firmele de curierat anunță că sunt pregătite să facă față „potopului” de comenzi ce vor trebui onorate imediat după, în următoarele două săptămâni, până la finele lunii noiembrie.

Șefii companiei de curierat Sameday știu că urmează cea mai grea perioadă din an

„Black Friday, cea mai aglomerată zi din an, este un adevărat test al capacității noastre de a oferi experiențe de livrare fără griji. Ne vom asigura că fiecare colet ajunge la destinație în cel mai scurt timp și în condiții optime, în ciuda provocărilor pe care le întâmpinăm. Am investit constant în tehnologie și în consolidarea capacității operaționale, dar și în relațiile pe care le avem cu partenerii noștri, iar acesta este momentul din an în care se vor vedea și mai clar rezultatele acestor investiții financiare și emoționale”, a declarat recent, într-o conferință de presă Lucian Baltaru, CEO Sameday Group.

Compania de curierat Sameday a investit peste 120 de milioane de euro în tehnologie și extinderea rețelei easybox în ultimii trei ani. Potrivit aceluiași Lucian Baltaru, în acest moment rețeaua de easybox, extrem de apreciată de zeci de mii de românii, numără peste 220.000 de dulapuri metalice. Media de timp în care clienții români pot ajunge de la propriile locuințe la cele mai apropiate easyboxuri este cuprinsă între cinci și zece minute.

Iar potrivit lui Alin Abalaşei, country manager al Sameday Romania, se estimează că circa 2,4 milioane de colete vor trebui livrate anul acesta, imediat după Black Friday.

Sameday are deschise afaceri și depozite nu doar în România, ci și în Ungaria (din 2020) și Bulgaria (din 2022).

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments