22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personala8 Motive secrete pentru care se ceartă bărbații cu partenera de cuplu

8 Motive secrete pentru care se ceartă bărbații cu partenera de cuplu

De ce nu ne înțelegem dacă ne iubim?

Cum putem să trecem mai ușor peste provocările care apar în cuplu?

Comunicarea este cheia unei relații armonioase, fie că vorbim despre relația de cuplu, de relația adult-copil, de relațiile profesionale sau de orice alt tip de relație.

Și, foarte important și util pentru a putea comunica armonios este să ne cunoaștem mai bine atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți – și nu mă refer doar la a cunoaște lucrurile care ne plac, ci mai ales să știm care sunt diferențele dintre noi. Pentru că bărbații și femeile funcționează complet diferit. Nu o spun eu, ci Dr. John Gray expert în comunicare şi relaţii, recunoscut pe plan mondial.

Dr. John Gray este autorul celor mai vândute cărţi despre relaţii din întreaga lume, cărţile sale fiind traduse în peste 45 de limbi străine și vândute în peste 50 de milioane de exemplare.

Dr. John Gray îi ajută pe bărbaţii şi pe femeile dintre întreaga lume să înţeleagă, să respecte şi să aprecieze diferenţele dintre ei. Orice diferență pe care o (re)cunoști poate transforma un moment de ceartă într-un moment de conectare și comunicare care pot duce relația la un nivel mai profund de intimitate.

Dr. John Gray este autorul cărții „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, fiind considerată drept „una dintre primele 10 cărţi care au influenţat lumea în ultimii 25 de ani”.

Și în acest articol am ales pentru voi 8 motive secrete pentru care se ceartă bărbații, dar pe care nu le verbalizează, de cele mai multe ori.

Așadar, conform Dr John Gray în cartea să “Bărbații sunt de pe Marte și femeile sunt de pe Venus”, iată 8 motive secrete pentru care se ceartă bărbații:

1. “Nu-mi place când ea se supără pentru cele mai mărunte fleacuri pe care le fac sau nu le fac. Am impresia că sunt criticat, respins, și nu sunt apreciat.”

2. “Nu-mi place când începe să mi se spună cum ar trebui să procedez. Nu mă simt admirat. Mă simt tratat ca un copil.”

3. “Nu-mi place când ea mă acuză pe mine pentru nefericirea ei. Nu mă încurajează să fiu cavalerul ei strălucitor.”

4. “Nu-mi place când ea se plânge de cât de multe face sau că nu se simte apreciată. Atunci am impresia că nu apreciază ce fac pentru ea.”

5. “Nu-mi place când ea își face griji pentru tot ce ar putea merge rău. Simt că nu are încredere în mine.”

6. “Nu-mi place când îmi cere să fac ceva sau să vorbesc atunci când vrea ea. Nu mă simt acceptat sau respectat.”

7. “Nu-mi place când ea se simte jignită de ce-i spun. Mă simt greșit înțeles și respins, parcă nu-mi acordă încredere.”

8. “Nu-mi place când îmi pretinde să-i intuiesc gândurile. Nu pot. Mă face să mă simt rău sau necorespunzător.”

Este necesar ca bărbații și femeile să înțeleagă sensibilitățile specifice, să coopereze și să le ia ca atare! Pentru că suntem doar…diferiți! Și fiecare în parte ne dorim relații frumoase și facem tot ce știm mai bine pentru a le avea.

Află și 8 motive secrete pentru care se ceartă femeile cu partenerul de cuplu

Bărbați versus Femei

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments