18.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseA murit Mioara Roman!

A murit Mioara Roman!

Mioara Roman, fosta soție a celui dintâi premier al României post-comuniste, a murit într-un azil de bătrâni de lângă București. Decesul său a fost făcut public de către fiica sa, Oana Roman, pe contul de Instagram.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici”, a scris Oana Roman, pe rețelele sociale.

Mioara Roman ar fi decedat, după toate aparențele în seara zilei de 22 februarie în azilul unde se afla internată de câteva luni bune, în urma unui stop cardio-respirator. Ea ar fi împlinit în curând 84 de ani, dar s-a confruntat în ultima perioadă de timp cu o serie de probleme de sănătate, care au necesitat atenție și recuperare medicală.

Mioara Roman a fost profesoară și traducătoare de limbă araba, dar și journalist de radio. Mariajul ei cu Petre Roman s-a încheiat în 2007, după mai bine de trei decenii.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments