10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriAna Bogdan, Djokovic și Sabalenka intră în acțiune în primul tur la...

Ana Bogdan, Djokovic și Sabalenka intră în acțiune în primul tur la Australian Open

Ana Bogdan, aflată pe poziția 66 în clasamentul WTA, se pregătește să își înceapă parcursul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, în runda inaugurală ce va avea loc duminică. Confruntarea sa este cu Brenda Fruhvirtova, venită din calificări și situată pe locul 110 în ierarhia WTA. Partida, programată să aibă loc pe terenul 17, se va desfășura de la ora 05:00, aducând cu sine anticipația unui duel intens.

În aceeași zi, luminătorii tenisului mondial, Novak Djokovic și Arina Sabalenka, vor păși și ei pe terenurile de la Melbourne Park. Djokovic, liderul clasamentului ATP și deținător al titlului la masculin, se va confrunta cu Dino Prizmici, un adversar venit din calificări, într-un meci așteptat cu interes.

În același timp, Sabalenka, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA și campioana en-titre la feminin, va intra în competiție împotriva germanei Ella Seidel, pregătindu-se pentru o luptă aprigă pentru a-și apăra coroana. Astfel, ziua de duminică la Australian Open promite să fie plină de emoții și spectacol, marcând debutul pasionant al unor tenismeni de excepție într-unul dintre cele mai prestigioase turnee de Grand Slam.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments