10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriHaaland va fi absent până la finalul lunii ianuarie

Haaland va fi absent până la finalul lunii ianuarie

Erling Haaland, atacantul echipei Manchester City, se confruntă cu o posibilă indisponibilitate până la finele lunii ianuarie, conform anunțului făcut de antrenorul Pep Guardiola. Accidentarea la picior suferită de Haaland la meciul cu Aston Villa din 6 decembrie l-a ținut departe de teren, iar detalii despre această accidentare sunt puține.

Guardiola a dezvăluit că problema se referă la os și necesită o perioadă semnificativă de recuperare. Cu toate că starea lui Haaland este stabilă, medicii au decis să suspende activitățile pentru o săptămână, cu speranța că atacantul va putea să își relueze antrenamentele în Abu Dhabi.

Antrenorul exprimă speranța că Haaland va fi pregătit să revină pe teren până la sfârșitul lunii ianuarie, deși perioada de recuperare a fost mai îndelungată decât se anticipa inițial. Importanța lui Haaland pentru echipă este subliniată de dorința vehementă a lui Guardiola de a-l avea înapoi pe teren.

În cazul în care absența lui Haaland se prelungește, acesta va rata meciul din Cupa Angliei împotriva lui Tottenham pe 26 ianuarie și cel de campionat cu Burnley pe 31 ianuarie, deschizând o perioadă de incertitudine în privința contribuției sale la performanțele echipei în următoarele luni. Cu toate acestea, speranța rămâne că atacantul va reveni în curând și va putea să joace fără probleme în ultima parte a sezonului.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments