14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriSportAna Bogdan și Lesia Tsurenko deschid întâlnirea de Billie Jean King Cup...

Ana Bogdan și Lesia Tsurenko deschid întâlnirea de Billie Jean King Cup între România și Ucraina

Ana Bogdan va fi prima pe teren în confruntarea dintre România și Ucraina din cadrul Billie Jean King Cup, urmând să se dueleze cu Lesia Tsurenko. Meciurile vor avea loc vineri și sâmbătă în SUA, la Fernandina Beach.

Detalii suplimentare:

  • Într-un program dens de două zile, echipa României și cea a Ucrainei se vor întâlni pentru a stabili cine va avansa la turneul final al Billie Jean King Cup 2024.
  • În al doilea meci al întâlnirii, Elina Svitolina, liderul echipei ucrainene, va intra în competiție împotriva Jaqueline Cristian, reprezentanta României.
  • Duelul trei îi va aduce pe teren pe Elina Svitolina și Ana Bogdan, oferind un moment crucial pentru ambele echipe.
  • În ultimul meci de simplu, Lesia Tsurenko se va confrunta cu Jaqueline Cristian, cu speranța de a aduce punctul decisiv pentru echipa sa.
  • Competiția se va încheia cu meciul de dublu, unde echipele Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok și Maa Gae/Anca Todoni vor lupta pentru punctul final.
  • Echipa României este formată din Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae, în timp ce Ucraina mizează pe Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Yuliia Starodubtseva, Liudmila Kichenok și Nadiia Kichenok. Căpitanul nejucător al echipei Ucrainei este Mikhail Filima.
  • Istoria întâlnirilor directe favorizează România, care conduce cu 3-1 în meciurile anterioare împotriva Ucrainei.
  • Învingătoarea dintre România și Ucraina va obține calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, în timp ce învinsa va juca un baraj de menținere în Grupa Mondială.
Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments