14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriSportSimona Halep renunță la participarea în Oeiras

Simona Halep renunță la participarea în Oeiras

Simona Halep renunță la participarea în turneul de la Oeiras, din Portugalia, chiar după ce a primit un wild card pentru acesta.

“Am decis să fac o schimbare de planuri! Corpul meu îmi indică nevoia de mai mult timp pentru a mă adapta la antrenamentele complete. Nu vreau să forțez revenirea mea, așa că am hotărât să nu particip la Oeiras săptămâna viitoare”, a explicat Halep pe Instagram.

Recent revenită după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, Halep a primit un wild card pentru turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, programat în perioada 15-21 aprilie.

Următorul turneu pe lista Simonei este Mutua Madrid Open, desfășurat în perioada 23 aprilie – 5 mai, unde, de asemenea, a primit un wild card.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit un wild card și la Miami Open, un turneu WTA 1000. Cu toate acestea, ea nu a trecut de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-3.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments