7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleAndreea Bălan a lansat, alături de iubitul ei, un nou single, „Superîndrăgostiți”

Andreea Bălan a lansat, alături de iubitul ei, un nou single, „Superîndrăgostiți”

Andreea Bălan, vedeta cu o carieră aparte în lumea televiziunii și un portofoliu de hituri muzicale care au cucerit publicul pe parcursul anilor, revine în atenția fanilor ei, cu un nou single.

La aproape 40 de ani, vârsta pe care o va împlini la 23 iunie, Andreea Bălan își demonstrează o data în plus talentul și versatilitatea în „Superîndrăgostiți”, o piesă ce emană romantism și emoție. 

Melodia dezvăluie o poveste cu versuri puternice ce-și propune să atingă inimile celor care se lasă în brațele iubirii. Artista are parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, așa că a decis să își împărtășească propriul basm pe care îl trăiește alături de tenismenul Victor Cornea, odată cu videoclipul single-ului „Superîndrăgostiți”. Producția muzicală promite să devină un imn al iubirii pentru cei care îl ascultă. 

Andreea Bălan, alături de iubitul ei, tenismenul Victor Cornea / sursă foto: Facebook

„Orice inimă de gheață se topește când are parte de iubire profundă și autentică, iar eu după multe lecții de viață trăite și învățate, sunt mai fericită ca oricând și îmi cânt povestea de dragoste. «Superîndrăgostiți» este despre iubirea divină care transcende timpul și distanța și te împlinește la cel mai înalt nivel”, afirmă Andreea Bălan.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei.

Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta”, „Dor de casă”, o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum” și „Băieți cu inima în blugi”.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments