12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteEvenimenteAndreea Bălan și Corina Caragea citesc povești pentru copii!

Andreea Bălan și Corina Caragea citesc povești pentru copii!

SOS Satele Copiilor România a lansat vineri, 15 decembrie audiobook-ul , „Povești care fac bine”, dedicat aniversării primilor 30 de ani de activitate în sprijinul copiilor vulnerabili.

Audiobook-ul cuprinde 30 de povești pentru copii clasice, povești care au fost donate de scriitori românii sau din antologia scrisă de copiii din programele SOS și care sunt interpretate de vedete, ale scenei muzicale sau ale televiziunii, precum Andreea Bălan, Marius Moga, Andreea Bănică, Corina Caragea, Alexandra Ușurelu, Ioana Cosma, Ciprian Marica, Călin Goia, Radu Andrei Tudor și mulți alții. Audiobook-ul „Povești care fac bine” este disponibil online pe site-ul SOS Satele Copiilor România.

Andreea Bălan s-a declarat încântată de micul proiect dedicat copiilor

Ideea colecției de povești a pornit de la dorința de a încheia anul aniversar cu un dar pentru toți copiii din programele SOS și pentru toți cei care susțin misiunea SOS Satele Copiilor România, aceea de a le oferi o copilărie frumoasă fiecărui copil. Poveștile sunt farmecul copilăriei și sunt cele care, preț de câteva minute, pot să ne facă pe noi toți să uităm de griji, să zâmbim și să ne bucurăm de lumea colorată și fantastică a cărților.

Totodată, poveștile sunt și o ocazie prin care oamenii de bine se pot alătura Familiei SOS, printr-o donație de doar 4 euro lunar, pentru copii – SMS MAMA la 8864.

Corina Caragea știe că lumea minunată a copiilor nu poate exista fără povești

„Lansarea de astăzi face parte din seria evenimentelor aniversare. Anul acesta < SOS Satele Copiilor România > a împlinit 30 de ani, ocazie minunată sa facem încă un proiect special și anume lansarea unei colecții audio de povești pentru copii, care va fi regăsită online pe site-ul nostru www.sos-satelecopiilor.ro/audiobookaniversar. Ne-am bucurat să vedem entuziasmul cu care oameni cunoscuți și apreciați, în spațiul public românesc, au acceptat propunerea de a-și dona vocea pentru a le spune povești copiilor. Avem povești donate de scriitori contemporani, avem povesti clasice dar și povești scrise de copiii din programele SOS din colecția < Mici scriitori pentru mari înțelepți >. Sperăm ca aceste povești să ajungă la cât mai mulți copii, familia noastră să se mărească cu noi susținători și povestea SOS să meargă mai departe”, a declarat Diana Podaru, președintele SOS Satele Copiilor România.

Colecția audio „Povești care fac bine” continuă campania „SOS Satele Copiilor – 30 de ani în România”, după festivalul caritabil FestiSAT în urma căruia s-au strâns din donații 100.000 de euro pentru proiectele SOS Satele Copiilor.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments