7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu: „Sunt o hienă care se hrănește din hoiturile faptelor!”

Ion Cristoiu: „Sunt o hienă care se hrănește din hoiturile faptelor!”

Jurnalistul Ion Cristoiu, în maniera caracteristică, a încheiat a doua ediție a podcastului 3 X 3 cu Ion Cristoiu, de sub egida Canal 33, cu o mărturisire surprinzătoare legată de secretul longevității sale.

Totul stă în „devorarea” faptelor și a informațiilor importante: „Sunt o hienă care se hrănește din hoiturile faptelor, dacă n-ar fi fapte, întâmplări în fiecare zi, ce am face, mai ales în România?!”.

Pe lângă „Clasamentul lui Cristoiu”, cunoscutul jurnalist a vorbit și despre proiectele media de ultimă oră. Aceasta a punctat că avem nevoie de inovație, în contextul în care va fi lansat un nou canal de istorie, cu mențiunea că ne lipsește partea de istorie interesantă.

Ion Cristoiu este de părere că istoricii nu se pricep să prezinte istoria într-o manieră atractivă și că există multe cărți care nu reușesc să capteze cititorii: „Nu-i adevărat că oamenii nu citesc! Ce dracu să citească?!”.

Urmărește ediția integrală a podcastului 3 X 3 cu Ion Cristoiu pe YouTube Canal 33.

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments