10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseApel inedit la sănătate

Apel inedit la sănătate

Nicu Ștefănuță, europarlamentul român de 42 de ani, în prezent independent, dar ales inițial pe listele USR, atrage atenția asupra situației actuale a numărului crescând de cazuri de gripă din țară.

„Din cauza auriștilor & șoșocilor și a prietenilor lor ruși nu se mai poate vorbi de nicio problemă de sănătate publică. Deși toată lumea tușește de săptămâni bune și în lume se discută despre noii viruși respiratori și de cele mai eficace tratamente. La noi nu. Doamne ferește de o nouă pandemie, care este posibilă de altfel, pentru că nimeni nu ar mai respecta nimic”, a scris el vineri, 5 ianuarie, pe pagina sa de Facebook.

El mai spune că la noi „pandemiile nu sunt populare”, așa cum nici măștile de protecție sau vaccinurile, „deja pentru orice, nu sunt populare”.

„Oameni buni, ascultați de doctori buni, nu de șarlatani, vraci și ghicitoare. La bună sănătate!”, se încheie mesajul europarlamentarului ardelean.

Nicu Ștefănuță este membru în Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară a Uniunii Europene, reușind să aducă în România fonduri europene pentru promovarea sănătății și a mediului înconjurător.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments