20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Robert Negoiță acuzat că dă un ultim tun! Ședință de consiliu cu...

Robert Negoiță acuzat că dă un ultim tun! Ședință de consiliu cu scandal la Sectorul 3, cu o miză de 110 milioane de euro! (VIDEO)

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele îl acuză pe primarul în funcție că vrea să treacă prin Consiliul Local un proiect prin care Primăria Sector 3 să dea 110 milioane de euro pentru construirea unor parcări în proximitatea unui întreg cartier construit de familia primarului.

Sursa video: facebook Lucian Judele

„Furați 110 milioane de euro!”, este acuzația dură lansată de viceprimarul Judele la adresa membrilor din Consiliul Local al Primăriei Sectorului 3.

„Robert Negoiță se pregătește să dea un ultim tun cu o săptămână înainte de alegerile locale. Negoiță a inclus pe ordinea de zi construirea unei parcări lângă complexul familiei sale”, susține Lucian Judele, pe pagina sa de socializare.

A urmat o „dezbatere” la care contestatarii proiectului, consilierii de la USR nu au avut niciun cuvânt de spus, fiind în minoritate.

Lucian Judele a insistat ca primarul să fie chemat la ședința de consiliu. Președinta de ședință l-a amenințat însă că va chema Poliția și a pretins că este agresată. Mai avea puțin și juca rolul leșinului.

În cele din urmă ședința a fost suspendată, pentru a-i închide gura viceprimarului recalcitrant.

Filmarea nu necesită niciun fel de comentariu, trageți singuri concluziile.

Trebuie menționat doar că firmele familiei Negoiță au construit cartiere întregi pe raza Sectorului 3, păstorit chiar de Robert Negoiță. Au ajuns practic cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Capitală. Ba chiar își fac reclamă pe față la anumite posturi de televiziune, fără grija că cineva își va băga nasul în afacerile lor.

În același timp, cel care vrea să ne facă să credem că trăiește trei zile cu 46 de lei are datorii imense la ANAF, aproape 270 de milioane de lei în anul 2021.

Datoria a fost contestată în instanță și procesul trenează de ani de zile.

„Suntem în proces, pe civil, dar de un an şi ceva-doi nu se găseşte expert independent (care să expertizeze speţa, n.r.). Nu prea vor oamenii să se bage, pentru că le e frică. S-au angajat şi n-au făcut, se pare că s-ar găsi din nou cineva, dar să vedem, pentru că situaţia este destul de complicată”, declara Robert Negoiță în urmă cu un an, pentru Europa Liberă.

Departe de a cunoaște sumele cu care se joacă familia Negoiță din banii instituției condusă de Robert, cetățenii din Sectorul 3 îl iubesc pe actualul primar și foarte probabil că acesta va câștiga un nou mandat la Primăria Sectorului 3.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments