1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
StiriSportBronz pentru România la Campionatul Mondial de Sambo

Bronz pentru România la Campionatul Mondial de Sambo

Locul III și bronz mondial la echipe feminin pentru România la Campionatul Mondial de Sambo, desfășurat în perioada 9-13 noiembrie în Erevan (Armenia)!

La ultima competiție majoră a anului, România a fost reprezentată de 9 sportivi – 7 la feminin și 2 la masculin – însoțiți de colectivul tehnic format din antrenorii Viorel GASCA, Robert ANDREESCU și maseurul lotului, Marian CIUPITU.

Au urcat pe podiumul mondial:

MOSKALOVA Katerina – aur la categoria 80 kg și titlul de campioană mondială

NATEA Ilie Daniel – argint la categoria +98 kg

BONDAR Khrystyna – argint la categoria 54 kg

MALEIKA Volha – bronz la categoria 72 kg

BLĂNARU Cristina – bronz la categoria 50 kg

Rezultatele de mai sus au clasat România pe locul III în clasamentul pe națiuni la echipe feminin și pe locul IV la general.

Felicitări sportivilor, antrenorilor și întegului colectiv tehnic, precum și Federației Române de Sambo!

La deschiderea oficială au participat mai mulți ambasadori, printre care și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Armenia, Excelența Sa Corneliu IONESCU.

Închiderea Campionatului Mondial, la care s-a predat drapelul FIAS (Federația Internațională de SAMBO) țării care va organiza ediția 2024 a Campionatului Mondial de Sambo în anul 2024 – Kazahstan, a fost onorată și de prezența prim-ministrului Republicii Armenia – Nicol PAȘINIAN.

Foto: Federația Română de Sambo și https://sambo.sport/

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments