16.1 C
București
miercuri, 22 mai, 2024
Google search engine
StiriSportBucureştiul va fi gazda unui turneu internațional de oină

Bucureştiul va fi gazda unui turneu internațional de oină

Bucureştiul va fi gazda la începutul lunii noiembrie a unui turneu internațional de oină, care se va desfășura în Sala Polivalentă Dinamo!

Ţara noastră va înfrunta selecționatele Nepalului și Republicii Moldova, ca urmare a demersurilor constante ale Federației Române de Oină în direcția internaționalizării sportului național al României.

Delegația Nepalului, ajunsă la București de câteva zile, a beneficiat de îndrumarea unor specialiști din cadrul Federației Române de Oină, în cadrul unor meciuri de antrenament, în vederea turneului din sala Dinamo, în același scop fiind programat și un meci demonstrativ între două selecționate ale României.

Federația Română de Oină are ca obiectiv punerea unor baze din ce în ce mai solide în vederea constituirii Federației Internaționale de Oină, alături de România semnând documente în acest sens cu Republica Moldova, India, Anglia și Pakistan.

Evenimentul va avea loc pe data de 3 noiembrie, începând cu ora 12:30, spectatorii fiind așteptați în tribunele modernei săli din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Foto: Federația Română de OINĂ

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments