Gabriela Marin, 36 de ani, e o actriță deja cunoscută telespectatorilor amatori ai „Cronicii Cârcotașilor”, de la Prima TV, dar în egală măsură se declară atrasă și de artă, meditație și mindfulness. La finele primului ei sezon de parteneră specială a „cârcotașilor” de serviciu, Gabriela a oferit un scurt interviu pentru canal33.ro.
Canal33.ro: Cum ai primit provocarea de a prezenta Cronica Cârcotașilor?
Gabriela Marin: Am primit propunerea cu mare bucurie. Sunt în echipa „Cronicii” de 13 ani și ne cunoaștem atât de bine, avem același tip de umor, ne știm glumele, astfel încât era de așteptat să facem treabă bună și la pupitru.
Canal33.ro: Cum reușești să te împarți între scenetele cu personaje, pupitru și teatru?
Gabriela Marin: Cineva a zis odată, Confucius parcă: ,Alege-ți o meserie pe care s-o iubești și n-o să lucrezi o zi în viața ta.” Acest lucru se aplică și în cazul meu. Știu că poate fi obositor să fugi de la teatru, de unde ai avut spectacol, ca să filmezi scenetele pentru „Cronică”, dar e un lucru pe care îl fac cu plăcere și asta e tot ce contează.
Canal33.ro: Ce-ți place să faci în puținul timp liber rămas?
Gabriela Marin: În ultima perioadă sunt foarte entuziasmată de colaborarea mea cu platforma de audiobook-uri voxa.ro, unde înregistrez deja de ceva timp și unde puteți asculta niște cărți foarte interesante citite și interpretate de mine.
Canal33.ro: La ce suprize să ne așteptăm luna aceasta de la Cronică?
Gabriela Marin: Fiecare episod de Cronica este creat (mai mult sau mai puțin) de cei care trimit bâlbe, idei si lucruri amuzante care se întâmplă la televizor, astfel încât noi să le prezentăm în maniera specifică. Așa că ne bazăm pe voi să faceți fiecare ediție de neuitat. Habar n-am ce o să difuzăm în luna decembrie, cert este că, la finalul lunii, vom avea un episod „Best Of”, cu cele mai amuzante materiale și scenete din sezonul încheiat.
Canal33.ro: Ce este cel mai important în ceea ce faci tu?
Gabriela Marin: Cred că cel mai important este să vii cu bună dispoziție la filmare și să o transmiți privitorilor, lucru care este valabil și în teatru. Dacă reușesc să transimt orice fel de emoție publicului, spectator sau telespectator, atunci pariul e câștigat.