10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternaționalVIDEO| Hartmann: Ciolacu poate să-și distrugă orice șansă la prezidențiale dacă acceptă...

VIDEO| Hartmann: Ciolacu poate să-și distrugă orice șansă la prezidențiale dacă acceptă condițiile Austriei

În noul context legat de intrarea României în Schengen, respectiv declarația ministrului de interne austriac, Gerhard Kerner, care a pus anumite condiții pentru ca românii să poată circula fără controale la frontierele aeriene ale UE, Andrei Stoian, gazda emisiunii „Sfere de Interes”, de la Canal 33, alături de invitatul permanent, analistul H.D. Hartmann, au disecat implicațiile acestei directive.
Analistul și profilerul H.D. Hartmann este de părere că austriecii au ca scop trimiterea migranților nedoriți din țara lor.
Profilerul este de părere că acesta este principalul motiv pentru care a fost deschisă această „fereastră aeriană”, iar când va veni timpul aderării la frontierele terestre, Austria se va opune din nou.

H.D. Hartmann punctează riscul în care se poate pune actualul prim-ministru, dacă va accepta aceaste condiții: „Ciolacu își poate distruge orice șansă la prezidențiale și orice șansă a partidului său, dacă acceptă mutarea migranților!”.

Vezi în video de mai jos argumentele lui H.D. Hartmann legate de aceste condiții:

Urmărește Sfere de Interes în fiecare luni și miercuri, de la ora 20.00 și marți, de la 13.00, pe Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments