20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Diversecanal33.ro ți-l prezintă pe „Baby”, noua vedetă a Delfinariului din Constanța!

canal33.ro ți-l prezintă pe „Baby”, noua vedetă a Delfinariului din Constanța!

Delfinariul din Constanța anunță pentru noul sezon estival o surpriză de proporții! E vorba despre „Baby”, cel mai tânăr „locatar” al instituției unicat în România. Iar un anunț mai bun pe acest subiect ca cel din 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, nu putea fi mai potrivit!

„Baby” are doar trei luni, născându-se în martie 2024. Părinții săi sunt Chen-Chen, o femelă din specia afalin, cea cu botul gros, și Veterok, un mascul ajuns la noi din Ucraina, la scurtă vreme după începerea invaziei rusești în februarie 2022.

Delfinariul a fost deschis în acest an de Ziua Internațională a Copilului, cu o surpriză notabilă pentru cei mai mici

Miculțul delfin este cel dintâi născut în captivitate în țara noastră, ceea ce-i conferă statutul de „răsfățat-șef” al Delfinariului constănțean.

Baby este descris de dresorii săi drept foarte jucăuș pentru vârsat sa, dar și foarte prudent.

Ascultători și bine instruiți, delfinii oferă spectacole aparte și pentru cei mici, dar și pentru cei mari

„Acum descoperă tot felul de lucruri, de jocuri pe care părinții săi le fac prin bazin, ce poate să facă și ce nu”, a declarat pentru canal33.ro, Diana Dinu, antrenoarea mamei sale, Chen Chen.

play-sharp-fill

Dresoare susține că „Baby” va fi capul de afiș al sezonului, dar abia de la anul își va demonstra măiestria în ale giumbușlucurilor.

Un show cu delfinii de la malul Mării Negre e de neratat, în orice vară!

Așa că toată vara, micul delfin va înota prin bazin, alături de părinți, dar e de așteptat să nu-și facă prea mult simțită prezența la suprafață, din cauza sfielii și a faptului că nu e încă obișnuit cu statutul de „vedetă-absolută”.

Însă astrele par să-i surâdă din plin puiului de delfin venit pe lume într-o zi cu totul specială, mai exact în 8 martie!

În plus, trebuie spus că Delfinariul din Constanța are o capacitate de 1.350 de locuri!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments